Hur man gör säkerhetspinnar smycken

 

1.

Förbered din sträng. För detta projekt behöver du stretchig, elastisk sträng med en tillräckligt liten diameter för att passa genom säkerhetshålens hål. Först mäta din handled. Du kommer att vilja klippa två lika långa bitar av elastisk sträng som är tillräckligt lång för att gå runt din handled. Tänk på att när tapparna är spända, kommer de att ta upp en bra bit av utrymme. Du kommer att vilja se till att armbandet är tillräckligt stort för att sträcka sig bekvämt över din hand för att sitta på din handled, eftersom du kommer att binde av strängen och inte använda en lås. Err på sidan av för lös snarare än för tight. Säkerhetsnålar som gräver i huden är extremt obekväma. Du kan alltid ta bort stift och retie för att göra armbandet mindre om det behövs.

2.

Välj dina stift. Du kan välja mellan en mängd olika stiftstorlekar och färger. Silverpinnar fungerar bra, men du kan också välja skraj färger och storlekar. Hantverksbutiker bär nu säkerhetsnålar i alla regnbågens färger. Mycket stora eller mycket små stift kan också användas för ett unikt utseende. Var noga med att du justerar sträng- och pärlstorleken i enlighet med detta.

3.

Välj dina pärlor. De pärlor du väljer måste vara tillräckligt små för att passa inuti den stängda säkerhetsnålarna. Se också till att pärlhålen är tillräckligt stora för att glida över tappen. Till att börja med, försök använda medelstora rörpärlor i en färg. En säkerhetsstift i standardstorlek har tre medelstora rörpärlor, så du behöver cirka 150 för ett 50-poligt armband. Om du vill kan du lägga till fröpärlor som accenter mellan varje rörpärla.

4.

Välj din design. När du väl valt din design, pärla alla säkerhetsnålarna som du planerar att använda för ditt armband.

5.

Stryk ditt armband. När alla pinnar har pärlats, är det dags att stränga ditt armband. Använd en klädstift, liten flisklämma, bulldoggklämma eller bindemedelsklämma för att fästa de elastiska strängarna ihop i ena änden. Stryk dina pinnar en i taget. Skjut en elastisk sträng genom slingan på botten av stiftet och tryck den andra genom hålet på fästet på toppen. Byt stiften så att armbandet kommer ut jämnt.

6.

Fortsätt strängning tills du når önskad längd. Knut varje sträng med sin andra ände. Dra tätt. Lägg till en droppe superlim om du vill ha extra hållbarhet. Skjut stiften över knutarna så att de inte visar. Nu är du klar.

Tips och varningar

  • Ta dig tid för att gör jobbet rätt.
  • Låt inte små barn hjälpa till med det här projektet.
  • Lämna aldrig några säkerhetsnålar eller säkerhetsnålar som ligger runt. Det kan skapa en säkerhetsrisk för unga barn.
  • Säkerhetsnåla smycken återigen återkommer. Det är lätt att lägga till en liten punkrockflair till ditt utseende med en säkerhetsnåla armband, och det kostar nästan ingenting att göra. Hoppa över butiken köpte smycken. Hoppa över färdiga kits och gå vidare till närmaste hantverk med dessa enkla instruktioner.