Hur man gör smycken med pärlor

 

1.

Köp dina beadingtillbehör. De flesta hantverks- eller tygaffärer har omfattande pärlsektioner med olika pärlor och pärltillbehör. Det är viktigt att välja pärlor som du är glada att använda, men var noga med att dina pärlor passar din sträng av val. Återigen finns det många alternativ, allt från stretchig elastisk tråd till metalltråd till tyg eller hampingsträng. Det finns inget bra val här, men kom ihåg att överväga vilken typ av smycken du tänker göra. Om du vill göra ett armband som snabbt och enkelt kan glida på eller av, kan du välja en elastisk sladd eller tråd, eftersom du inte slösar bort fästningen varje gång du bär den. Det viktigaste är att dina pärlor passar trådens val både pärlor och pärlor levererar typiskt dimensionsinformation på framsidan av förpackningen.

2.

Använd sax för att skära tråd, tråd eller tråd för att passa passformen i din handled, fotled, nacke eller annat område. Lämna ungefär två tum i varje ände av tråden för att möjliggöra en enkel avslutning av smycken senare.

3.

Slå en knut i trådens ände för att säkerställa att pärlorna kommer att hållas fast på plats medan du gör smycken. Detta kan göras genom att helt enkelt binda tråden över sig själv och gå över samma knut tills den är tillräckligt stor för att hålla pärlan säkert. Om du är osäker, prova bara din knut genom att placera pärlan på tråden och applicera ett litet tryck i slutet. Om pärlan kommer av måste knuten vara större. För metalltråd kan en enkel böjning enkelt skapas för hand, eller du kan fästa ett smyckenfäste till slutet innan du börjar beading.

4.

Gör smycken genom att placera pärlorna på din tråd på något sätt som du passar dig. Det här är den del där du får vara kreativ och ha kul med dina pärlstavsmycken. Fortsätt tills du har fyllt i önskat mönster eller nått önskad längd för smycken. Beaded smycken kan säkras enkelt genom att använda de två ändarna för att knyta en kvadratknut. Knutar borde vara bundna över sig själv minst tre gånger för att säkra smycken. För metalltråd kan ändarna vridas ihop tätt, sedan klämda med tänger, eller fästa genom att fästa den andra änden av pärlfästet.

Pärlor kan användas för att göra nästan alla typer av smycken du kan tänka dig. Faktum är att om du är kreativ och bestämd nog kan utmanande föremål som örhängen eller ringarna till och med formas ur pärlor. När du går vidare på färdighetsnivå och förstår hur man gör smycken med pärlor, kan du börja prova nya sätt att pärla för att ta med din egen stil i objekten du gör. Även om det kan vara utmanande när du börjar lära dig, använder du pärlor för att göra smycken är en rolig och givande hobby. När allt kommer omkring får du bokstavligen din hobby!