Hur man gör spiralkrullar med rullar

 

1.

Värm dina varmvalsar (endast för elektriska rullar) och förbered ditt hår. Börja med torrt hår, uppdelat i små sektioner på cirka en till två tum (beroende på rullarnas storlek). För större och lösare spiralkrullar, använd större rullar; För mindre och snävare spiralkrullar, använd mindre rullar.

2. Ta en del av ditt hår i ena handen, börja med avsnitt i nacken. Se till att håret är ledigt. Använd gel för att lätt täcka håret om det behövs för ytterligare håll.

3.

Använd fingrarna genom att hålla spetsen på hårsektionen mot rullen. Håll ihop ändarna säkert mot valsen, vrid krökaren så att hårsektionen bryts runt den heta valsen. Fortsätt rulla håret tätt runt valsen tills du når din hårbotten och hela strängen är lindad runt valsen.

4.

Säkra din rulle på plats mot huvudet med en vals pin, snap eller annan försedd stängning. Upprepa steg för att placera rullar på alla hårsträngar, arbeta från nacken till huvudets krona.

5.

Låt rullarna svalna helt endast rullar) eller låt sitta tills håret är torrt från gel; Öka tiden som önskas för starkare hållarkrullar, börjar med en timme. Ta bort rullarna en åt gången, börja i nacken och arbeta uppåt mot huvudets krona. När du tar bort varje rulle håller du håret i den resulterande krullade slingan med fingrarna och återställer den här slingan mot huvudet med en hårstift.

6.

Spraya hårspray över pinned curls. Låt håret sitta en timme eller tills du är redo att stila. Ta bort stift och ordna lock i önskad stil. Använd ytterligare hårspray som önskat.

Att få spiralkrullar på en salong är i allmänhet dyrt, men att lära sig att stile håret eller handla med spiralkrullningar kan vara enkelt med rätt verktyg och tekniker. Som alla saker gör praktiken perfekt; Så, för bästa resultat, följ en enkel uppsättning tips, för att skapa perfekta spiralkrullarna med rullar.