Hur man gör tunna hår ser fullare

 

1.

Produkt:

Använd ett speciellt schampo eller specialprodukter som hjälper till att ta bort och blockera DHT (Dihydrotestosteron). DHT är ansvarig för de flesta fallen av håravfall. Nioxin är en sådan produkt som kan bidra till att ta bort DHT.

Applicera en volumiserande produkt i hårbotten. Mousses tenderar att vara bättre alternativ än geler eftersom de är så lätta. Applicera huvuddelen av produkten så nära hårbotten som möjligt, men kör eventuellt överskjutande produkt till ändarna av håret. Blås torr upp och ner för att uppnå maximal kropp för ditt gallrande hår.

2.

Rullar:

När ditt hår är ungefär torrt, applicera kardborreband rullar till bara kronan på ditt huvud. Spritz undersidan av ditt hår med lite volymbyggande hårspray innan du rullar. Spola vart och ett av rullarna med en blåsare i 10 sekunder och låt sedan svalna i 5-10 minuter. Ta bort och springa fingrarna genom ditt hår för att stila.

3.

Texturiserande fibrer:

Applicera texturiserande fibrer i hårbotten i områden där håret Det är inte helt täckt. För kvinnor med gallringhår är det vanligtvis där din del är. Fibrerna brukar komma i sprutform (Bumble u0026 Bumble gör en version) eller i skakningsform. Lyft en liten del av ditt hår som är precis bredvid delen och applicera textureringsfibern. Klistra ner med fingrarna för att hjälpa fibrerna att hålla sig till ditt befintliga hår. Skydda med ditt eget hår.

4.

Höjdpunkter :

Eftersom hårbotten oftast är lättare än hårfärgen, kan kvinnor med gallrande hår dra nytta av att applicera tunna höjdpunkter i hela håret. Höjdpunkterna fungerar som vanligt mellan mörkare hår och en ljus hårbotten.

Medicinering:

Användning av en minoxidilprodukt (till exempel Rogaine) kan hjälpa till att regrow hår. Minoxidil är FDA-godkänt som ett hår förlustbehandling att återfå hår, men kan ta upp till 4 månader innan resultaten ses. Minoxidilprodukter måste appliceras två gånger dagligen för att uppnå och bibehålla resultat. Väntetiden kan vara lång, men det finns en omedelbar bonus: dessa produkter ger generellt en viss volymisering genom att lägga till extra hiss vid rötterna där den appliceras.

Tunnande hår kommer inte att hända med män - många kvinnor upplever tunna hår som de blir äldre. Medan män börjar bli skalliga runt pannan och på baksidan av huvudet, tenderar kvinnor att förlora hårdensiteten överallt. Lär dig hur du ökar fullhet av ditt tunna eller tunna hår.