Hur man jämför hårborttagningskostnader

 

1.

Överväg rakning med rakhyvel för den snabbaste och billigaste metoden för hårborttagning. Rakning är den första metoden för hårborttagning de flesta människor stöter på. Kostnaden för rakning med rakhyvlar är relativt billigt, allt från $1 till $20 beroende på vilken typ av rakhyvel som valts. Fördelarna med rakning med rakhyvel är det faktum att det är snabbt och enkelt. Den största nackdelen med rakhyvlar är att håret kommer att växa tillbaka inom 1-2 dagar beroende på personen. Som rakhyvel och ersättningsbladen är återanvändbara för en tid , barbering är fortfarande en kostnadseffektiv metod för hårborttagning.

2.

Testa depilatories för något längre varaktiga resultat. Depilatory krämer och lotioner löser effektivt hår och i allmänhet är resultaten lite längre varande än rakning. Depilatory krämer är överkomliga, varierar mellan $6 till $15 dollar i butikerna. För vissa personer kan hårborttagningskräm orsaka hudirritation och doften av krämerna är stötande för vissa.

3.

Använd vax för långvariga hårborttagningsresultat. Vaxning är en av de mest populära metoderna för hårborttagning för personer som vill ha långvariga resultat. Vaxning kan göras av en professionell i en salong eller hemma. prins för in-house vaxpaket börjar vanligen på runt 7 dollar och deras effektivitet beror på på den personens färdighet som vaxer, vilken hårtyp som vaxas och vilken typ av vax som används. Börjande vaxare uppmuntras att få ett professionellt vax innan man försöker det hemma. Professionell vaxning börjar vanligtvis vid $10 beroende på kroppsdelen som ska vaxas och den tid det tar för professionellt vax är en bråkdel av hemvaxning.

4.

Få elektrolys för permanent hårborttagning. Med elektrolys skickas en elektrisk laddning ner i håraxeln via en liten nål, som effektivt dödar håret på roten och förhindrar återväxt. Denna metod anses vara den mest effektiva hårborttagningsmetoden för permanenta resultat. Elektrolys är tidskrävande och individer kräver vanligen flera behandlingar för permanenta resultat. Elektrolysbehandlingar börjar vanligtvis vid $25 till $30 per behandling.

5.

Välja laserfjerning för halvvariga resultat. Laser hårborttagning har blivit alltmer populär de senaste åren. Förfarandet är vanligtvis mindre smärtsamt än andra metoder för långsiktiga hårborttagningsmetoder. Många ser inte bara långsiktiga hårborttagningsresultat, men en minskning av återväxten. Laser hårborttagning kan vara dyrt och börjar vanligtvis på ungefär $50 för mycket små områden som ofta kostar flera hundra dollar för ben och större områden.

Välj pjäser för billigt hår borttagning. Buffing har blivit alltmer populär i hårborttagning. Kostnaden för buffertmitts och kits börjar vanligen på några dollar beroende på varumärket. Buffing är i huvudsak slipning eller gnugga håret av. Resultaten av buffing är vanligtvis kortlivade, men med rätt teknik erbjuder tekniken jämnare resultat än jämn rakning. Många väljer att buffa lätt efter eller mellan andra hårborttagningsmetoder för långvariga resultat.

Med det stora antalet hårborttagningsalternativ finns det svårt att bestämma vilken hårborttagningsmetod som passar dig. Varje typ av hårborttagning har egna fördelar och nackdelar, och här kommer vi att jämföra kostnaderna för bortskaffande samt fördelar.