Hur man kontrollerar Flyaway Hair

 

1.

Använd Static Guard.

Om ovanstående åtgärder misslyckas med att lösa problemet med flyghår och du behöver fixa det snabbt, spraya en liten mängd statiska Bevaka på din pensel och borsta det lätt genom ditt hår. Du bör se omedelbar förbättring.

2.

Använd rätt typ av hårtork.

Den bästa typen av hårtork som används för flyghår är en jonisk keramisk hårtork. Denna typ av torkare är konstruerad för att avlägsna statisk laddning under processen att torka håret. Använd det på så låg värme som möjligt, eftersom över håret kommer ditt hår bara att göra flugorna värre.

3.

Ställ alltid ditt hår.

En bra konditioneringsbehandling är avgörande för att motverka flyghår. Balsam bidrar till att eliminera elektrostatisk laddning och tämja pesky flyaways. Använd en djup balsam minst en gång i veckan för att ytterligare minska elektrostatisk laddning.

4.

Borsta håret ordentligt.

Undvik tendensen att överborsta eller överkam håret som bara gör det statiska problemet värre. Investera i en borste med statiska fria borstar och använd det regelbundet. Dessa penslar kan köpas i de flesta livsmedelsbutiker eller online.

5.

Lägg till en luftfuktare i ditt hem.

Ju mer fukt som finns i luften i ditt hem, desto mindre chans att du kommer att uppleva ur kontroll, flyghår. En fuktig miljö kan också hjälpa till att hålla kläderna ihop ihop på grund av statisk, och till och med minska risken för att kyla genom att hålla dina slemhinnor fuktiga.

När temperaturerna sjunker och luften blir torrare upplever många människor problem med flyghår. Här är hur man kontrollerar flyghår.