Hur man köper en inställning för en diamant

 

Skriv ut hennes stil

1.

Tänk på hennes personlighet. En kvinnas förlovningsring är inte bara en annan smycke. Det är ett föremål som hon kommer att ha på sig hela dagen, varje dag, för resten av livet. Därför borde ringen komplettera sin stil. Tänk på kläderna som hon bär , möblerna hon tycker om, vad hon driver, hennes inställning till teknik. Är hennes stil modern och strömlinjeformad? Är hon en romantiker som gillar flödande kjolar och antika möbler? Kanske är hon mer jordnära och minimalistiska och tenderar att vara enkel kläder och naturliga tyger. Ta hänsyn till dessa faktorer när du ringer på butiken. Att känna hennes stil hjälper dig att avgöra om en spänningsinställning, bezel-inställningen med paveaccenter eller en traditionell pronginställning är den bästa matchningen till hennes smak.

2 .

Få hennes inlägg. Många brudar tycker om att bli förvånad över deras engagemang, men lika många som att ha lite inmatning på det viktigaste smycke som de någonsin kommer att få. Chanserna är om du är redo att föreslå, har du redan diskuterat äktenskap med h Det är därför att det inte kommer att bli en komplett chock när det rör sig om ämnet för ringstilar. Du kan mäta hennes åsikt på olika sätt, beroende på hur subtil du vill vara. Medan du är på köpcentret, slutar du tillfälligt av smycken butiken. Du behöver inte göra allt om ringen, bara berätta för henne att du vill titta på en klocka för dig själv, så gör en punkt att bläddra i diamantringarna. Hon kan ooh och aah över en som hon gillar om hon ' s på dig. Om inte, kan du göra kommentarer och se vad hon säger. Smycken reklamfilmer och ringarna bärs av kvinnor som du stöter på är både utmärkt foder för en konversation utformad för att bestämma sin smak. Försök säga saker som: 'Den ringen är väldigt tråkig' eller 'Den ringen har så mycket saker överallt det, det ser obehagligt ut' och ser om hon håller med eller inte håller med dig.

3.

Få hjälp. Om du tycker att det är svårt att prata med henne om vad hon gillar, eller om hon bara inte ger dig tillräckligt med information, kan du få en annan kvinna att hjälpa dig. Prata med sin mamma, mormor, syster, kusin, moster, bästa vän , vem du tycker vet hennes stil väl och kan hålla sin mun nära. Inte bara är dessa människor troligen uppmärksamma vad hon gillar, hon kanske har sagt dem exakt vad hon vill, antingen genom den naturliga kursen av konversationen eller för att hon vet Du kommer att fråga. Har du ingen att fråga och ingen inmatning från henne? Poke runt sin smyckeskrin och leta efter återkommande teman.

Lär dig dina inställningar

1.

p> När du har tänkt på hennes personlighet och hennes livsstil, kan du börja begränsa de inställningar som skulle fungera för henne. För en modern tjej, överväga en barinställning, osynlig inställning eller zigensk inställning. Barinställningen använder två eller flera barer för att hålla stenarna på plats och är ett friskt och strömlinjeformat utseende. Den osynliga inställningen är otroligt modern, remini doft av Frank Lloyd Wrights glasstenar. Denna typ av inställning är osynlig eftersom stenarna hålls på plats från botten. Resultatet är ett plåt med stenar utan metall synlig. Gypsy-inställningen är ett annat utseende för den moderna tjejen. Denna inställning blir bredare när den närmar sig stenen.

2.

Om din tjej är mer romantisk, överväga en antika utseende och bana inställning. Bezels omger helt huvudstenen och kan vara vanligt metall eller sätta med bana 'stenar. Pave stenar är väldigt små, runda stenar som kan omringa fästet eller vara skyddade på andra delar av ringen och har en mycket romantisk och antik känsla. överväga en kanalinställning med små stenar som omger bandet. Din hopplösa romantiker smälter när du berättar för henne att denna stil symboliserar evig kärlek.

3.

För flickan som inte gör det ' Jag gillar väldigt väsen, överväga en prong inställning. Prongs är inte bara traditionella, de är lätta att rengöra. Nackdelen är att många pronginställningar tenderar att hälla tyger och erbjuda ett minimalt skydd för stenen. Leta efter en prong-typ som kallas skyddande och använd sex istället för fyra om du vill ha mer säkerhet. Om din tjej är den typ av minimalistiska som hellre skulle springa än att göra håret och plocka ut sin outfit, titta på en vanlig bezel-inställning. Inte bara är vanliga inramningsinställningar mycket rena och eleganta i sin enkelhet, de erbjuder det bästa alternativet för en tjej med en aktiv livsstil. Bezel-inställningarna har vunnit snygga prängar och erbjuder den bästa säkerheten. Bälten kan vara fulla, helt omgivande stenen eller delvis, omgivande hälften. Spänningsinställningarna är ett annat alternativ för ett minimalistiskt men snyggt utseende, med tryck för att hålla stenen i placera.

Det finns flera sätt att få en sten att bli större genom att välja en viss inställning. Pave-inställningar, sidostenor, klusterinställningar och kanalinställningar lägger alla gnist och sätt av en mindre sten så att ringen blir större än den är. En kantring, oavsett om den är slät eller satt med stenstenar, tillägger också storleken på huvudstenen. Slutligen använder en illusionsinställning en spegel under stenen för att återspegla glittret och glansen, vilket gör att det verkar större.

En diamantförlovningsring är en av de största inköp som en man kan göra, rankning i pris strax bakom ett hus och en bil. Det är också en av de viktigaste och meningsfulla inköp. Det stora utbudet av val, högtryckssäljare eller den rätta ångest som följer med ett så viktigt beslut kan få dig att känna dig överväldigad. Förhoppningsvis tipsen nedan hjälper dig att räkna ut minst en aspekt av diamantförlovningsringen - inställningen.