Hur man ordentligt tvingar dina ögonbryn

 

1.

För att tråkiga smärtan av att dua dina ögonbryn, applicera en isbit på ditt ögonbrynområde i några minuter. Det här är inte nödvändigt, men om du inte gillar smärtan av att dua dina ögonbryn är det en bra idé.

2.

Titta i spegeln och håll en penna vertikalt bredvid Utsidan av din näsa, var som helst, det är riktlinjen för var din panna ska börja. Gör ett märke där denna riktlinje använder din ögonpenna. Plocka inte längre än den riktlinjen.

3.

För att hitta var din båge i ögonbrynet ska börja, rotera blyertspenna över din pupil i ögat. Om du böjer dig längre upp eller ner i ögonbrynet kan du kanske se nedtryckt eller förvånad över alla Gör ett märke med penna för att ange var du borde tvätta ögonen på ögonbrynet.

4.

Vrid pennan igen tills sidan stannar i ögat Det här är din riktlinje för var din panna ska sluta. Gör ett märke med penna för att beskriva denna riktlinje. Tvätta några hår utanför denna riktlinje.

5.

ögonbryn, använd handen som inte har hav E pincett och använd fingrarna för att dra hårt ögonbrynshuden uppåt. Använd pincettarna för att plocka ut ett hår åt gången inom ramen för de riktlinjer du gjorde. Plocka ögonbrynshåren i ett snedsteg för minsta smärta.

6.

Upprepa samma process på andra ögonbrynen och följ riktlinjerna för att tvätta ögonbrynet. < / p>

Tips och varningar

  • Tvätta dina ögonbryn bara när du har tid att ägna dem, som du inte vill vara i rush och över- plocka eller förstöra dina ögonbryn.
  • Många kvinnor tvingar inte ordentligt sina ögonbryn eller är rädda för att göra det själva. Det är faktiskt ganska lätt att tvätta dina ögonbryn om du vet hur man gör det ordentligt. Så här kan du få bra och skulpterade ögonbryn varje gång du tvingar dem.