Hur man säljer smycken från ditt hem

 

1.

Gör lite forskning. Innan du hoppar in i smyckesbranschen är det en klok idé att kolla in tävlingen. Besök lokala smycken butiker eller surfa på nätet och kolla in smycken butikerna online. Detta kommer att ge dig en bättre uppfattning om vilken typ av konkurrens som finns där ute och det hjälper dig att sammanställa en strategisk spelplan för hur du vill att ditt företag ska springa.

2.

Fastställa metoder för att köpa smycken. För att du ska kunna sälja smycken måste du antingen hitta en grossist eller köpa smycken du kommer att sälja själv. Många företag arbetar med smycken butiker och företag för att ge dem de bästa priserna. Om du är kreativ och har rätt verktyg, kan du till och med göra några egna smycken.

3.

Skapa en webbplats. Om du kommer att arbeta hemifrån är det viktigt att du skapar en hemsida om du vill sälja dina smycken online. Genom att sälja smycken online, kommer du att expandera ditt företag enormt. Ställ in en webbplats som har priser, smycken och kontaktuppgifter. En flashigare webbplats kommer sannolikt att generera mer affärer.

4.

Använd eBay till din fördel. Popkulturstrenden på en liten auktionsplats kallad eBay är ett utmärkt sätt att sälja dina smycken. Du kan skapa din egen butik och sälja smycken på eBay's hemsida. Du kan välja att låta köpare antingen bjuda på dina föremål eller köpa dem nu.

5.

Fokusera på att bygga ett gott rykte. Om du använder eBay, skapar din egen butik eller bara värd smycken som köper evenemang i ditt hem, är det viktigt att du bygger ett gott rykte med dina kunder för att lyckas med ditt företag. Fokusera på att hålla kunderna nöjda och ge utmärkt kundservice.

6.

Värda smyckenpartier för vänner och familj. Om du säljer smycken från ditt hem kan du också vara värd för smycken fester. På dessa partier träffas vänner och familj för att se och köpa smycken. Detta är ett utmärkt sätt att sprida ordet lokalt om ditt företag. Lycka till!

Tips och varningar

  • Hyr en professionell för att bygga din webbplats. Det kan vara dyrt men att ha en bra webbplats som drar kunder är värt investeringen.
  • Don inte ignorera negativ feedback på eBay. Det kommer att skada din verksamhet. I stället fokusera på att lösa problemen som uppstår med dina kunder.
  • Smycken är ett populärt världsomspännande fenomen som speglar en persons stil, rikedom och jämn kreativitet. På grund av en överväldigande efterfrågan finns det otaliga smyckenaffärer tillgängliga runt staden och till och med online. Om du har tid, kan pengarna och lusten du starta din egen smycken som säljer affärer. Snarare sedan spenderar extra pengar på hyrautrymme till din butik, kan du spara pengar och arbeta hemifrån. Även om det tar tid att få ditt hembaserade smycken att fungera, kan resultaten bli mycket lönsamma. Läs vidare för att lära dig hur man säljer smycken från ditt hem.