Hur man ser bra ut för skolan

 

1.

Om du har tillräckligt med tid, ta en snabb dusch. Men om du inte gör det, binder du bara lång hår med ett hårband och klämmer tillbaka med ett klämma. Ta tid att flossa och borsta tänderna noggrant. Detta förhindrar morgon andedräkt och håller ditt leende fint.:)

< p> 2.

Vrid tappen på och kör händerna under den. Vattnet ska vara kallt, inte varmt eller mycket kallt. Våt ansiktet med händerna och ta sedan ansiktsrengöringen och gnid det försiktigt över ansiktet. Se till att du har en rengöring som passar din hudtyp och som tar bort smuts och olja. Det ska vara tillräckligt skonsamt för daglig användning. Se till att du sköljer allt bort från ansiktet.

3.

Använd en ren handduk för att torka ansiktet torrt. Gnugga inte det över ansiktet. Istället dab handduken är det mer skonsamt mot huden. Ta din fuktkräm och gnugga den i cirklar i din hud. Glöm inte att göra detsamma i din nacke! Vänta en minut eller två för att det ska suga in.

4.

Kamma håret i en söt frisyr. Experimentera med att låta håret sitta ner eller använda en söt barrette.

5.

Efter att du har ställt in din fuktkräm, är det dags för grunden! Om du har flytande foundation, ta en liten bit och lägg den på fingret. Du bör tillämpa grunden på din T-Zone, vilken är din panna, din näsa och området nära din mun. Använd bara en liten grund, annars kommer ditt ansikte att se för falskt ut. Du kan tillämpa foundation genom att antingen använda ditt finger, en fundamentborste eller en svamp. Täcka fläckar med en concealer.

6. Använd en ljusrosa rodnad och applicera den på dina kinder med äppel. Eller du kan använda dina fingrar. Tappa borsten eller fingret i borsten och svep uppåt mot dina tempel. Smile när du gör det så att du inte tar av spåret och börjar applicera borsten på hakan eller någonting.

7. Ta nu ut ögonfranskrullen och curl dina ögonfransar Gör det här genom att först curla nära din linjeledning och pulsera i ca 5 sekunder. Gör sedan igen, men varje gång flytta curler bort från linjeledningen så att du lockar varje del av dina ögonfransar. Tvinga inte heller att hålla fast länge, annars skulle dina ögonfransar vara böjda, inte krullade.

8.

Ta din mascara och applicera den på de övre ögonfransarna. Gör detta genom att öppna ögat så att du har en bra vinkel för att applicera den. Ta sedan taggen och gör en zigzag-rörelse nära ögonfransens botten. Lyft sedan det i små slag längs ögonfransen. Medan du gör detta är det bra att lämna armbågen på en räknare så att du har mer precision och en mer stabil hand. Om du vill, gör detsamma vid bottenfransarna genom att dra ner huden lite. Om du verkligen inte kan göra det utan att smutsa på mascaraen, ta en bit mjukpapper och lägg den under dina ögonfransar. På så sätt blir det inte på din hud. Blink inte tills du tror att mascara har torkat.

9.

Om du vill, applicera eyeliner till botten och toppen av ögonen. Använd inte svart för att konturera hela ögat eftersom det bara stänger av ögat vilket gör att det ser mindre ut. Experiment.

10.

Ta läppglans och kör den över dina läppar. Applicera inte för mycket.

11.

Spraya lite kroppsdimma så att du luktar gott. Glöm inte att lägga på deodorant och antiperspirant.

12.

Tänk alltid glada tankar och le!

Tips och varningar

  • Primer hjälper din sminkuppsättning och stannar där hela dagen, så använd den klokt.
  • Ta lila eyeliner och applicera det på botten av ditt öga, från utsidan till halvvägs av ditt öga, och sedan för den inre halvan, ta en vit eyeliner och lina den.
  • Skapa ett Amy Winehouse-utseende genom att blinka eyeliner på sidorna.
  • Lägg färg till ditt utseende med hjälp av en ljus ögonskugga.
  • Om du tror att din näsa är för bred, ta en mörkare skugga av rodnad och applicera den från ögonhåret till det där du förlorar slutar, efter näsens form. det ser smalare ut.
  • Om du lägger för mycket rodnad på kinderna, lägg sedan lite på pannan och hakan, bara lite!
  • Lägg INTE för mycket smink på.
  • Högstadiet tjejer i filmer är porträtt som tjejer som stiger upp klockan 5 på morgonen för att göra sitt hår och smink. Men i verkligheten gör inte många människor det.
    Om du bara har cirka 10-15 minuter att göra dig redo och primpad i skolan, är det här handledningen.