Hur man väcker dina webbläsare perfekt

 

1.

Det första du vill göra är att bestämma var du behöver vaxa. Ta en applikatorsticka (eller en penna / penna) följ linjerna i A-B-C-diagrammet. Alla hår som ligger på utsidan av linjerna A u0026 amp; C, kommer att vaxas. För bokstav B beror det sätt du stämmer på applikatorns pinne på vilken båge du vill och var du vill att bågen ska vara.

2.

När du bestämmer vilket hår kommer att behöva vaxas, du kan ta din vita eyeliner penna och rita över de områden som du behöver applicera vax på (det här steget är valfritt, men kan vara till hjälp för dem som inte känner sig bekväma eyeballing det).

När du har gjort steg ett (och två, om du väljer), måste du ta din burk med mikrovågsav vax och värma det i mikrovågsugnen (det finns instruktioner om burken om det behövs). Se till att vaxet är helt smält och ganska varmt, men inte varmt. FYI- Vaxet är mikrovågbart, så det smälter på samma sätt varje gång du vaxer det är behållaren.

Nu när ditt vax är uppvärmt måste du ta din applikatorskiva och doppa den i vaxet (du kanske vill blåsa på det kort) och använd sedan på din panna i de områden du har bestämt (du c en gör det i steg för de olika områdena).

När du har applicerat vaxet på önskat område, applicera din Muslin Strip, tryck på några sekunder och Dra av remsan på det OPPOSITE sättet som håret växer. FYI- För att förhindra rodnad, ta strax efter att du har tagit av bandet, ta de första två fingrarna och tryck på ögonblicket snabbt. - Upprepa detta förfarande tills allt önskat hår avlägsnas.

6. När du har gjort ditt vaxarbete (NICE JOB!), Vill du ta en bomullsboll och applicera din olja av val och använd det här för att ta bort eventuellt kvarvarande vax på dina pannor och ge dem ett fint glansigt utseende. Du kan sedan ta ett par pincett och plocka bort eventuella strays som du kanske har missat u0026 amp; ett bra tips är att använda en ögonbrynpenna för att fylla i några glesa fläckar för att få dina ögonbryn att bli definierade och slanka.

7.

Njut av dina nyvaxna pannor och kom ihåg, PRAKTISK MAKS PERFEKT. Använd alltid en pennblyertspenna och en pennborste för att hålla dina ögonbryn snygga. Du kan också använda en klar mascara för att hålla dem glänsande och snygga.

Tips och varningar

  • Vax aldrig om samma område två gånger i en session , detta kan orsaka smal / känslig hud att riva. Använd din pincett i stället för att röra upp strys.
  • Mindre är mer. Tjockare pennor är IN !:)
  • Om du är trött på att slösa pengar varje 2-4 veckor på salongen för att de ska spendera 5 minuter på att öka dina ögonbryn, så är några tips för hur man uppnå de fina salongformade browarna hemma!