Jämförelse av Firming Cremer

 

Co-Q10

Koenzym Q10 (kallas även Co-Q10) är ett naturligt element som finns i mänskliga hudceller, där det hjälper celler att producera energi. När åldrande ålder minskar nivåerna av Co-Q10 i huden, vilket orsakar lös eller skonsam hud, fina linjer och rynkor.

Med hjälp av en krämpande kräm som innehåller Co-Q10 kan du få en snyggare hud yta. Denna antioxidant stimulerar energiproduktionen i celler, vilket skapar en förstärkande effekt. Enzymet kan hittas i många överkioskprodukter som säljs av masshandlare.

Kollagen

Kollagen är en populär ingrediens i antiaging-krämer. Kollagen gör det inte riktigt fast hud, men det ger huden ett jämnare och smalare utseende. Kollagen, som är ett protein som naturligt finns i huden, minskar när människor åldras. Hudvårdspersonal hävdar att återfukta huden med kollagen hjälper till att fylla i rynkor och fina linjer, vilket gör huden snyggare, jämnare och stramare och låter en stärkande effekt. En sak att notera är att kollagenmolekyler som finns i hudbekämpande krämer är för stora för att huden ska absorberas. Eftersom de inte kan penetrera dermis, de sitter helt enkelt på toppen av huden. Det finns mycket kontroverser om huruvida detta verkligen kan förbättra tecken på åldrande.

Elastin

Elastin är en annan viktig ingrediens i flera hudbekämpande krämer. Elastin är populärt i antiagingprodukter eftersom det är ett protein som naturligt finns i huden. Det håller huden snygg, spänd och generellt ungdomlig. Elastinproduktionen minskar när människor åldras. Ju mindre elastin det finns i huden, desto mer fina linjer, rynkor och saggy hud börjar skörda upp. Hud förlorar sin elasticitet eftersom det förlorar elastin. Elastin används i många krämmande krämer eftersom det teoretiskt ger huden tillbaka den elasticitet som en förlust av elastin avlägsnas. Men som det är fallet med kollagen pekar studier på att elastinmolekylerna är för stora för att absorberas av huden. De kan inte sänka sig i dermis, så de sitter på hudens ytskikt när det appliceras kräm. Det är en debatt om huruvida elastininfunderade krämer faktiskt minskar sagginess i huden.

Cynergy TK

Cynergy TK är från och med 2010 en relativt ny förening som har dykt upp på hudvårdsproduktetiketter. Cynergy TK är en form av protein (keratin) som kommer från ull från Nya Zeeland får. Kosmetiska forskare har brutit ner fibrer i fårens ull och extraherade keratiner och aminosyror för användning i hudvårdsprodukter. Produkterna hävdar på fast hud och förbättrar elasticiteten samt klumpar upp huden genom intensiv hydrering genom keratinens peptider och lipider. Test utförs för att bestämma giltigheten av dessa påståenden. Den längre Cynergy TK är kvar på marknaden, Ju mer kunskap konsumenten kommer att ha om dess effektivitet.

Koffein

Koffein finns ofta i lotioner som är formulerade för att strama huden på kroppen. Koffein har visat sig effektivt för att minska förekomsten av celluliter och hårdnande hud i områden som skinkorna, låren och magen. Koffeinen får blodkärlen att komma i kontakt, vilket tillfälligt ger huden en fastare och smalare look. Den släta huden varar bara så länge koffeinet är aktivt, vilket är några timmar. Hud återgår sedan till sitt ursprungliga stat. Hudvårdsindustrin blomstrar, särskilt i antiagingarenan. En anledning till att folk köper antiagingprodukter är att fasta och dra åt huden. Eftersom det finns en mängd produkter på marknaden kan det vara svårt att veta vilket som är rätt för dig. När du jämför jämnare krämer, ta en titt på ingredienserna som finns på etiketten. Att veta vad som finns inne i grädden hjälper dig att förstå hur det kan fungera för dig.