Så här använder du BioSilk Cure

 

1.

Shampoo och skick hår som vanligt. Blot hårtorka med en handduk. Skaka flaskan kraftigt före användning. Utsätt en kvartmängd mängd BioSilk Cure i handen och gnugga mellan dina palmer. Applicera BioSilk Cure hela håret från rötter till tips.

2.

Kör en kam ner hela längden på ditt hår för att se till att BioSilk Cure är jämnt fördelad genom varje strå. Stil hår som vanligt.

3. För att använda på huden, bara massera en Dollop av BioSilk Cure på torr hud som du skulle använda någon vanlig fuktgivande lotion.

Tips och varningar

  • Använd BioSilk Cure efter varje gång du tvättar håret för bästa resultat. Använd en nickelstorlek för kort hår. För medelstort och långt hår, använd kvartstorlek eller mer. BioSilk Cure kan också användas på torrt hår på liknande sätt.
  • BioSilk Cure är en populär hårvårdsprodukt som lovar att reparera och skydda alla hårtyper. Det är i huvudsak en inloppskonditioneringsapparat som används för att återställa fukt för att torka lås, täta skadade naglar och skydda håret mot värme och miljöskador. Med regelbunden användning blir håret skinnigare, mjukare och friskare totalt. BioSilk Cure multitasks också som en fuktgivande lotion för huden.