Så här reparerar du saggande hud

 

1. Ta ett gram av varje vitamin C och det näringsrika svavelstillägget MSM (methlsufonylmeton) dagligen.

2.

Tvätta ansiktet med en mild rengöringsmedel.

Applicera Exfol Serum, ett exfoliant, i ansiktet och nacken för att befria huden från döda celler. Späd med några droppar vatten om det är för starkt.

4. Massage ditt ansikte och nacke med Emu Oil-S, en olja som innehåller antioxidanter som finns i humant blod som minskar immflationen.

5. Applicera två eller tre droppar CP Serum, som innehåller kopparpeptider, i ansiktet och nacken. Kopparpeptider hjälper till att förnya din hud medan de ger det en hälsosam glöd. Om serumet är för starkt, tillsätt några droppar vatten.

Tips och varningar

  • Följ steg på morgonen och på natten.
  • Kontrollera produktlistan längst ner i denna artikel så att du kan anpassa din ansiktsbehandling.
  • Sugande hud är ofta resultatet av åldrande och låga kollagennivåer. Medan vissa väljer en ansiktslyftning för sin skinnande hud, får andra resultat utan operation. Enligt skincarephsicians.com kan aktuella behandlingar hjälpa till att återställa din hud. Du kan reparera din skinnande hud genom att regelbundet exfoliera och använda medel som kollagen, hydroxisyror och kopparpeptider. Vitamin C och svavel kosttillskott kan också hjälpa sagging huden läka och dra åt. Skinbiology.com erbjuder flera produkter för skinnande hud.