Hur appliceras Blush

 

1.

Börja med en rund mjukborste. Om din rodnad kom med en av de små rodnadborstarna som ser ut som om det skulle vara mer användbart att måla dina naglar, kasta den.

2.

Få en mjuk naturlig färg genom att applicera färgen till kindens äpple och glidborsten till templet. Mindre överbelasta din pensel. Mindre är alltid mer, och du kan lägga till ett annat lager om du känner att du behöver mer färg.

3.

Undvik att få rodningen för hög färgen på dina kindben. Du vill ha gott om utrymme mellan ögonen och kinderna.

4.

För mer definition och kontur, ta en något mörkare nyans av samma färg familj som din ljusare kindbenskugga och applicera den på dina kindernas hål. Blend uppåt och utåt så det finns inga hårda linjer.

5.

Markera dina kindben med en dammning av highlighterpulver eller skimrande ljusblöda. Detta ska vara nästan rent och appliceras på toppen av dina kindben. Använd en lätt hand med highlighter, eftersom det går lite långt.

6.

Använd en kind fläck eller en krämblomma för långvariga resultat. Låt lite fläck eller grädde på fingrarna eller en kosmetisk svamp och tryck på den på dina kindben innan du blandar.

Tips och varningar

  • Om du applicerar för mycket rodnad , torka försiktigt bort överskottet med en ren vävnad.
  • Alla vill ha den friska hudglöd som rodnad kan erbjuda, men hur man applicerar rodna kan vara skillnaden glamorös och garish eller naturlig och obefintlig. Det finns enkla metoder för att applicera rodna som ger dig bra resultat.