Hur får man färgen av glänsande koppar

 

1.

Gå till L 'Oreal Paris USAs webbplats (se Resources). Klicka på' Hårfärg 'och klicka sedan på' All over Color. '

2.

Klicka på den lila knappen 'Find My Shade'. Du kommer nu att svara på frågor om dig själv, din önskade färg, dina hårkänslor och mer för att hitta din perfekta kopparskugga.

3.

Se den korta inledande videon och klicka sedan på 'Nästa'.

4.

Välj 'Röd' som din drömfärg och klicka sedan på 'Röd 7 'för en glänsande kopparfärg. Klicka sedan på' Koppar 'som önskad ton.

5.

Svara på frågorna om din livsstil, hårskador, hårlängd, hår Tjocklek och hårbehandlingar enligt ditt eget hår och vanor. När du är klar klickar du på 'Next'.

6.

Visa den nyans som valts för dig med färgväljaren. har valts speciellt för din naturliga hårfärg, struktur och skada. Om det är vad du vill, skriv ner numret för den valda färgen och gå till affären för att köpa den. Följ instruktionerna i lådan för att få den perfekta glänsande kopparhårfärgen.

Redheads verkar alltid stå ut i en folkmassa, särskilt de som har färgen på glänsande koppar. Kopparhår ser friskt ut, glänsande och starkt. Om du inte är lycklig nog att bli född en naturlig rödhårig, kan du använda hårfärg för att uppnå det glänsande kopparhår du alltid har velat ha. Med hjälp av ett onlineverktyg som hjälper dig att välja den perfekta kopparfärgen för dig kan du visa upp våra kopparfärgade tresses, och ingen kommer någonsin att veta att du inte föddes med dem.