Hur man berättar om jeans passar utan att prova på dem

 

1.

Kontrollera midjemålningen. Stäng knappen och dragkedjan på jeans och håll upp midjebandet i din midja. Håll ena sidan i varje hand och linda runt din midja, med flygningen framför, för att se hur långt de når. Sidorna av midjebandet bör komma åt åtminstone sidorna av din egen midja, lite bakom benet. Detta enkla steg kan eliminera 90 procent av jeans utan att ens gå in i förklädningsrummet.

2.

Titta på klippet och titta på din egen form. När du har bestämt att midjan på de slutna jeansen går åtminstone halvvägs runt din egen midja, titta på klippet av höfterna, låren och kalvarna. Om du har en penna tunt par jeans framför dig och muskulösa ben, kan du lägga jeans tillbaka nu. På samma sätt, om dina ben och höfter tenderar att gå rakt ner och du tittar på ett par jeans med en rymlig, hippy cut, men också tillbaka.

3.

Mät längden. Placera jeans igen framåt framför dig i midjan och se om endarna av jeansna i alla fall slår på dina skor. Eftersom du inte har jeans på, vill du ha minst en tum eller två överlappande din sko eller du kan fastna med översvämningar, annars kända som regnvatten, annars känd som byxa som är för korta och ser dum ut. Se också till att jeans inte kaskad över dina skor, eller du kommer att finna dig själv att rengöra golvet med dem.

4.

Gör en gång över den övergripande stilen. Om du vet att skurna jeans får dina ben så feta att du inte kan stå, ska du inte välja skötta jeans. Om uppstartsklipp gör att dina tunna ben ser ut som pinnar, gå inte till startskärning. Tänk på stilen på ditt favoritpar av jeans och de som du absolut hatar för att se till att paret framför dig faller i rätt kategori.

Tips och varningar

  • Teeny-bakfickor gör din rygg ser stor ut.
  • Last jeans eller någon annan med massor av fickor, slumpmässiga dragkedjor och andra smycken kommer automatiskt att lägga till visuella pund.
  • Sträcka jeans, som erbjuder denim med en blandning av spandex, passar bra i många former men brukar klippas tätt. Se till att du vill ha en tight.
  • Du kan använda den här metoden på alla byxor och till och med shorts. Bara se till att shorts längd är flera inches under dina rumpor eller du kan bli arresterad för att blinka.
  • Döma inte en jean av sin storlek. Saker markerade med storlek 11 kan vara mer lämpliga för en storlek 4 och vice versa.
  • Hoppa över jeans med veck. Vänligen. De ska inte smickra någon.
  • Don inte köpa överaller. .
  • Du blev kär i de perfekta jeansna, eller så tror du, och du vet säkert om vi bara kunde prova dem men du kan inte. Kanske har butiken inte några omklädningsrum eller du har inte tid att prova på dem. Det betyder inte att ditt potentiellt perfekta par byxor måste gå tillbaka på hyllan. Du kan se om jeans passar utan att prova på dem genom att använda några enkla steg.