Hur man bestämmer om du ska få Victoria Beckhams hårklipp

 

1.

Hur har Victoria Beckhams hår skapats? Hon har en pixie frisyrskärning super kort med bara en räcka av korta, spetsiga smällar för att accentuera sin höga panna. Hennes hår har varit i stor utsträckning skiktat och razorerade för att ge ett kort, elegant utseende som är lätt att stil och hantera. Du kan bara föreställa dig att du rullar ut ur sängen på morgonen och går direkt till kontoret med denna snitt ser sassy och chic. Dessutom är det naturligt för hälsoklubben. Du behöver inte dra ditt hår tillbaka innan du tränar. Det ser fantastiskt ut, även med några pärlor svett på pannan.

2.

Tyvärr är Victoria Beckhams hår inte för alla. Om du inte har känsliga, nästan felfria funktioner, kanske det här klippet inte fungerar. Med det här mycket ansiktet som visar, kommer du inte att dölja många ofullkomligheter. Tydlig, hälsosam hud är också viktig när du visar så mycket ansikte. Om akne är ett problem kan Victoria Beckhams hår inte vara den mest smickrande. Hårtexturen är en annan övervägning. Den här klippningen fungerar bäst med hår som är fint i konsistens och glänsande med minimal naturlig våg. Det är en titt som tar en stor förtroende. Se till att du är redo att visa det här mycket ansiktet.

Victoria Beckham är inte kändis för att effektivt spela upp en super kort pixie frisyr. Halle Berry är en annan modeikon som ser fantastiskt ut med en snäv beskärning som spelar upp sina finmönstrade funktioner. I en värld där de flesta kvinnor gömmer sig bakom långt hår kan en kort, snitt beskuren frisyr vara ett friskt andetag Hår på rätt person. Andra fördelar? En super kort frisyr kan visa upp en elegant samling örhängen och accent ett halsband placerat på en tunn och graciös nacke.

En. sätt att bestämma om Victoria Beckhams hår är rätt för dig är att besöka några av de gratis online-sidorna där du kan ladda upp ett foto och prova olika frisyrer. Skriv ut några bilder av ditt ansikte med Victoria Beckhams frisyr och visa det till vänner. Försök med en super kort peruk i en perukbutik och se om du gillar utseendet. Tänk på att en hårstil det här kortet kan ta år att växa ut men om du har ansiktet för det, går det med allihopa. Det ser så stor chans på rätt person.

Hon ser förvånansvärt snygg ut i hennes korta, snygga hårklipp. Victoria Beckham har den typ av ansikte som kan dra av en gamine ser mycket effektivt. I stället för att dölja sig bakom massor av hår och falska hårförlängningar har Victoria valt att minimera håret för att spela upp sin fina, mejslade benstruktur. Den här eleganta stilen har lockat kvinnors intresse både i USA och internationellt, som försöker efterlikna Victoria Beckhams hår. Tyvärr är det här inte för alla. Ska du ta det drastiska steget att klippa ditt hår kort för att få Victoria Beckham ' s hår?