Hur man bygger en garderob för Moody Woman

 

1.

Känn dina humör. Till exempel, vissa dagar känner jag modig. Andra dagar, jag vill knappt göra ett uttalande alls. Inkludera klädkläder om du gillar att klä upp, arbetskläder eller klädsel om du behöver dem. Träna ut kläderna om du tränar och om du inte pumpar järn eller spårar, kommer bekväma svettningar fortfarande att vara användbara. Var noga med att du har konventionella kläder och experimentella föremål om du studsar fram och tillbaka mellan modiga och behovet eller önskan att uppträda . Ibland vill du visa lite hud, andra gånger vill du täcka dig själv. Baggy t-shirts och damer skär t-shirts. Daisy dukes och knä längd shorts. Ha en micro mini kjol om du befinner dig att komma ut på vildsidan en gång i taget. Balans. Även om du arbetar i en konservativ miljö, var inte rädd för att vara dig själv i helgen. Oavsett om du väljer dagliga stilar, var försiktig med att ta med lämpliga passar för nödsituationer som begravningar och bröllop. Du vet aldrig när du ' kommer du att hitta dig själv på Wal-Mart mitt på natten och letar efter något att bära på platsen för en formell. lol

2.

Ordna. Häng alla dina kjolar sida vid sida. Häng dina klädda kläder nära varandra och separera allvarliga kläder från dina lekfulla passar. På så vis kan du veta var allt är när stämningen eller nödvändigheten slår. Håll dina plånböcker i garderoben på hängare så att du kan matcha dem med dina passar och så kan du hitta dem. Bälten, samma. Skor på en skoskiva eller i en klädkorg. Smycken går i smyckeskrinet. Du kan bestämma dig för att skilja kostymsmycken från dyrare föremål som guldhängen. Du kanske tycker att du blir mer obeslutsam när du inte hittar dina saker. Var är de lila pumparna?

3.

Var orolig, men var ansvarig. Använd vad du är bekväm bär på tiden. Match ditt nuvarande sinne till ditt fysiska tillstånd. Använd inte klackar när ryggen gör ont. Etc. Det är så enkelt. Hoppa över minislet när du döljer dig i ett par stretchiga byxor. Var inte rädd för att vara dig själv, men vet vem du är när som helst.

p> Gör inga ursäkter. Om du gjorde det ur huset klädd i en kostym, njut av upplevelsen. Människor letar bara efter en anledning att bli förolämpad ändå.

5.

Känn skillnaden mellan vem du är och vem du önskar att du kan vara i drömtillstånd. Om du inte har en inställning för hiphop-utrustningen, kommer ditt ego att bli smurt. Att klä sig för framgång betyder att du klär dig själv. Det betyder inte att du kan prova nya stilar. Var bara säker på att du inte klär på dig för någon annan. Även affärskläder ska passa din personlighet om du inte behöver bära en uniform. Om du pratar om uniformer, försök inte för hårt att personifiera uniformer. Det betyder inte att du inte ska personifiera din uniform. En vit blus med en röd bh går för långt även om du arbetar i en bar. situationen vet inte bara hur mycket du kan komma undan med i längden, vet också hur mycket du är villig att låta dig komma undan med tiden.

6.

Förlåtelse hör hemma i din garderob. En mängd tidigare misstag kan antyda att du försökte hitta dig själv. De mest fashioniga människor har gått igenom detta stadium. Lär dig och se tillbaka på de galna utrustningarna som reguarding dem som repetitioner.

Tips och varningar

  • Se vad andra har på sig. Lär dig av sina misstag och lär dig också av sina smarta och kreativa idéer.
  • Här är några idéer om vad du ska hänga i din garderob om du är benägen att förändra ditt sinne och ditt humör mot mode. Häng dina kläder, inte dig själv.