Hur man förhindrar rinnande eyeliner

 

1.

Applicera eyeliner. Försök att inte lägga för mycket eller annars kommer du att sluta med mycket rest. Men för lite innebär att en blekad eyeliner som inte lockar eller förbättrar. Ett tips skulle vara att lägga lite på ditt övre lock och sedan din lägre locket följt av några blinkande.

Du kanske ser att din eyeliner är rinnande redan eller du kanske inte. Men du måste vara på den säkra sidan ändå så Med din finger, Applicera en liten mängd vaselin under dina ögon.

Ta en servett och torka under dina ögon. Eventuellt överskott av rester från eyeliner kommer att tas bort med servetten. kommer inte att gå rinnande längre! Och du kommer att förhindra att dina ögon blir skadade med användning av kemiska removers.

Har du någonsin lagt på eyeliner, såg det var perfekt, och sen efter att du har kontrollerat igen upptäcker du att det löper under ögonen? Tja, det finns ett knep för att förhindra det utan att använda några kemiska avlägsnare. Det är snabbt, det är enkelt, och det kan rädda dig vid varje timme!