Hur man förstår de kosmetiska trenderna för vinter 2009

 

1.

High Impact Lips.

För att balansera tonvikten på ögonen kommer läpparna att ta på sig en egen egen egen färgberättelse. Röd läppfärg kommer behålla sin popularitet och kommer att förenas med rika berry nyanser för att komplimera höstens och vinterens purpur. Om du är dramatisk med läpparna, tona ner ögonen en hak eller två för att undvika smink överkill. Trots tonvikten på drama kommer en trend mot söta naturliga läppar också att råda där bara en touch av klar eller blek rosa färg används för att Ge en naken läpplook. Det här är den perfekta utseendet om du inte gillar tung läppfärgning. Vinter 2009 handlar om val

2.

Dramatiska ögon.

En av de viktigaste färgerna för vintern 2009 kommer att vara rika gradvisa lila. För att följa med den här nya betoningen på lila, leta efter rökiga, mystiska nyanser av denna regal skugga för att spela upp ögonen och lägga till intensivt drama. Purpur kommer att accentueras med pärlor av burnished guld och koppar som kan bäras ensam för ett fashionabelt vinterlook. Eyeliner blir mörkt och mer dramatiskt för att balansera den stora tonvikten på ögonlocken. Leta efter återkomsten av svart eyeliner tillsammans med mörka nyanser av brunt, lila och rökgråt. Dessa kombinationer gör ögonfärgspop och förbättrar utseendet på nästan alla ögon som skapar ett starkt uttalande för vintern 2009. För att rama dramatiska ögon kommer ögonbrynen att bli tyngre, så avlägsna dina pincett och välja ett mer naturligt ögonbrynsutseende.

p> 3.

Helt och naturligt.

När det gäller grunden är ren och naturlig in. Mineral smink kommer att fortsätta att vara varm och hud som blivit försiktigt exfolierad och fuktad för att ge en hälsosam glans kommer att lägga till utkik efter vinter. Ta hand om din hud och exfoliera med jämna mellanrum för att få det felfritt naturliga utseende som blir så populärt för vintern.

Drama är namnet på spelet när det gäller kosmetiska trender för 2009. Ögon och läppar som var subtila accenterade under sommarmånaderna kommer att sporta höga effekter färger för att spela upp de populära, mer levande hösten och vinterfärgerna. Här är några kosmetiska trender att titta på under vintern 2009.