Hur man gör en halter från en gammal tröja utan att sy

 

1.

Hitta en gammal t-shirt för att klippa upp för att komma in i halter. För att få en bra passande halter är det en bra idé att hitta en skjorta som bara är lite snygg.

2.

Vrid skjortan fel sida ut. Klipp bort nackbandet och ärmarna. Klipp precis inuti sömslinjen. Försök att hålla skärlinjen så smidig som möjligt. Ta långa skär med saxen i stället för korta, urtagna.

3.

Placera skjortan på en plan yta med baksidan uppåt. Klipp från den lägsta punkten i vänster ärmhål till den lägsta delen av höger ärmhål. Om du inte kan klippa en rak linje, kan du rita linjen på skjortan med en linjal och penna. Var noga med att skära bort pennamärkningarna.

4.

Vänd skjortan över. Placera den på bordet vänd uppåt. Rita en linje från halsen till kanten som du skär från mitt baksida för att bilda ett axelband. Repetera på andra sidan. Var noga med att hålla båda sidorna jämn. /p>

5.

Skul axelremmarna. Fortsätt trimma dem tills halsen och banden är jämn. När remmarna är så som du vill ha dem kan du dra tyget för att göra det krulla

6.

Sätt på haltern på. Slå den runt nacken. Använd din nya halter för att visa upp ditt handarbete.

Halter toppar är så coola att ha på sig. Varför betala mycket pengar för en halter, men när du kan göra en från en gammal t-shirt? Du behöver inte ens en symaskin för att slutföra projektet. Så hitta en gammal skjorta och gör din halter nu.