Hur man gör en snabb pedikyr

 

1.

Ta bort gammal polish om det behövs. Trim dina naglar och filer. Detta är all den förberedelse du behöver.

2.

Måla en baslack på dina tånaglar. Jag vet att det är ett frestande steg att hoppa över, men polska - och särskilt mörkpolska - kan missfärga dina naglar och göra dem gula. Du vill inte ha det! Baspolis vanligtvis torkar väldigt snabbt, så du kan omedelbart börja måla.

3.

Nu är det dags att måla dina tånaglar. Applicera den första pälsen för att skapa en jämn färg, men oroa dig inte för att vara perfekt. Om du får polera över huden runt nageln, så är det bra. Din pojkvän / man / rumskamrat / katt kan titta på dig rolig, men berätta för dem att tänka på sin egen verksamhet. Måla en andra kappa och kolla för att se naglarna Låt torka några minuter och sluta med en topplack för att skydda din polska.

4.

Låt dina naglar torka mycket tid innan du bär skor. Jag gillar att göra detta ett par timmar före sänggåendet, så att de har hela natten att torka ordentligt. Nästa morgon, när du är i duschen, kan du försiktigt avlägsna det överflödiga polera från din hud. Fukten hjälper till att lossna det upp. Din pedikyr kommer ut perfekt! Avsluta genom att skrubba dina klackar / halsband med en pimpsten och dina fötter kommer att vara sandaliga.

Tips och varningar

  • Använd snabb torrpolerad för att påskynda torkningstiderna.
  • Lätta poler torkar snabbare än mörk och misstag är mindre uppenbara.
  • En av mina favoritgenerationer före lågkonjunkturen var en pedikyr varje par veckor. Nu försöker jag spara pengar så det var en av de första lyxerna jag var tvungen att klippa. Men sommartid är truende och jag vill fortfarande ha polerade tår så att jag kan ha sandaler. Jag har inte mycket tid att spendera på mina naglar, men jag har kommit på ett snabbt sätt att ge mig en pedikyr.