Hur man köper Handmålade Silk Scarves

 

1.

Beslut om du vill lägga till en handmålade silkeshalsduk i din garderob eller som en konst i ditt hem, eller kanske båda.

2 .

Känn din garderobs grunder. Handmålade silkeshalsdukar samordnar bäst med rena färger och svarta eller vita grundläggande klädesplagg.

3.

Tänk på din hudton, ögonfärg och hårfärg. En silkesjack ser bäst ut när alla dina personliga egenskaper matchar eller blandar med det känsliga tillbehöret.

4.

Ta med din storlek och ram. Köp en mindre scarf för din garderob om du är petit och en stor storlek halsduk om du har en stor struktur.

5.

Titta på ditt hem 'sd cor och besluta vilken typ av design du vill ha i en silke scarf. Hitta en lämplig plats att hänga den inramade halsduken.

6.

Hitta en konstnär eller ett företag och kontakta dem. Köp dina halsdukar Läs igenom vårdinstruktionerna med artisten.

Tips och varningar

  • Var noga med att följa konstnärens specifika instruktioner för rengöring av dina halsdukar.
  • Konstentusiaster och modemedvetna individer älskar utseendet på handmålade silkesdukar. Utövandet av handmålning silkesduk är en gammal tradition som spåras tillbaka till Japan. Dessa känsliga halsdukar är nu målade och färgade i kulturer över hela världen. Konstnärer idag skapar halsdukarna som både konstverk och unika tillbehör.