Hur man naturligtvis bli av med ansiktsärr

 

1.

Krama en liten mängd ren aloe vera från en aloe växt på rena händer och applicera den på ansiktsärr. Aloe vera innehåller antimikrobiella och antiinflammatoriska egenskaper som lätta ansiktsärr och minska irritation och rodnad, enligt Alford ENT och Facial Plastic Surgery Center.

Kombinera 1 kopp vatten , 2 msk. ekologisk äppelcider vinäger och 2 tsk. ren honung för att skapa en naturlig ansikts-scar toner som kan tas in eller appliceras direkt på ansiktet med en bomullsboll. Denna toner används för att öka immunsystemet, främja ärrläkning och rensa ansiktsärren och märken, enligt webbplatsen Organic Facts. Drick blandningen eller applicera den på huden upp till tre gånger dagligen tills ärr börjar minska.

3.

Krymp saften av två limes i en liten skål. Blötlägg en bomullsboll i limejuice och applicera den på ansiktsärr. Låt limejuice tränga in i huden i flera minuter innan du tvättar av det med varmt vatten. Enligt organiska fakta innehåller kalkar en blekningsegenskap som kan göra ärr mindre synliga när de används över tiden. Limer främjar också regenerering av nya hudceller.

4. Massa en liten mängd extra virgin organisk olivolja eller kokosnötolja i ansiktsärr två till tre gånger dagligen. Dessa oljor tränger djupt in i huden för att lätta ärr, och de minskar också inflammation i huden och främjar läkning av skadad hudvävnad. Enligt Skin Care Beauty Zone kan teolja också användas för att bli av med ansiktsärr.

5. Blanda sandelträpulver och rosevatten för att skapa en pasta som är appliceras på ansiktet och får penetrera ärr över natten. Vänta tills nästa morgon och ta bort pastaen med varmt vatten. Upprepa denna behandling tills ansiktsärr inte längre är synliga, enligt ekologiska fakta.

6. Skär en gurka eller tomat i skivor och gnugga dem i ärret. Gurkajuice är en toner som minskar hudinflammation och läker ärr, speciellt de som orsakas av akne och tomatskivor lätta ärr.

Ansiktsärr är extremt svåra att ta bort. Det är viktigt att behandla dem så snart som möjligt om du hoppas att helt bli av med dem eller till och med minska deras utseende. Naturliga hem rättsmedel används ofta för att behandla ansiktsärr, eftersom de är vanligtvis bekvämt och billigt. Även om det finns mycket debatt om huruvida naturliga ingredienser helt kan bli av med ansiktsärr, finns det flera naturläkemedel som kan vara användbara för många människor, inklusive aloe vera, enligt Alford ENT och Facial Plastic Surgery Center.