Hur man ser bra ut i hälen

 

1.

Öva gå i häl. Gå runt hemma eller korta avstånd i klackar som bara är en tum eller två höga. Prova ett fotled till dess att fotleden stärker. Starka ankler är nödvändiga för att bära höga klackar.

2.

Investera i högkvalitativa klackar. Billiga klackar erbjuder inte tillräckligt med stöd och kan vara smärtsamma och till och med permanent skadliga för fötterna.

3.

Stå rakt upp när du bär klackar och ta upp bröstet upp och ut. Detta kommer att hjälpa dig att få kontroll över överkroppen och se till att du är säker. Håll din haka upp och håll ögonen framåt i stället för dig. Bara bra hållning är sexig.

4.

Stram din nedre abs. Detta kommer också att strama nedre ryggen. Håll kontrollen över din torso genom att böja dessa två områden.

5.

Koppla av i höfterna och knänna. Det vanligaste misstaget med höga hälvar gör att du behåller kontrollen i torsoområdet och gör att höfterna och knänna kan följa smidigt.

Ta ett normalt steg och lägg hälen ner först och kula på foten andra. Starka fotledsmuskler är viktiga för balansering på den lilla 1/3-tums hälen.

Få en bra rytmisk promenad. fotspår jämn. Håll tårna spetsade framåt och steg nära varandra. När du väl känner dig bekväm i hälen s, en naturlig och rytmisk swing kommer till dina höfter.

Tips och varningar

  • Ta inte nya höga klackar till en stor händelse där du 'Du måste göra en hel del promenader eller stående, eller du kommer nog att hoppa hem.
  • Höga klackar kan fungera mirakel för kvinnor samtidigt som det är ett smärtfritt offer för skönhet. Bärklackar gör att du ser 10 kg. ljusare, längre och ger dig en sexig swagger förutom att bara se på mode. Nyckeln till att se sexig ut i hälen går säkert i dem.