Hur man ser rik ut

 

1.

Håll dig väl preparerad och ha alltid bra hygien. Män ska se till att de trimma sina skägg, vara rena rakade och ha rent hårskärning och rena naglar.

2.

Håll din hud fri från eventuella fläckar. Kvinnor bör skämma undan sina ansikten och applicera fuktkräm varje dag. Se till att håret är rent, glänsande och ser naturligt ut. Se till att färgen ser naturligt ut också.

3.

Var artig och agera med klassen. Säg 'ja', 'tack', 'tack' och andra olika välanpassade ord. Gå med absolut förtroende och glans inifrån.

4.

Klä dig med klassen. Använda kläder som komplimangerar din form och tillbehör ska matcha. För män, bär en jacka och slips kan de se ut rika och rika, medan en kvinna i en kjol, blus och kostymjacka kommer att se väldigt snygg ut. Kvinnor kan till och med hyra dyra handväskor för en designer leta efter mindre.

5.

Köp smycken som verkar vara verkliga. Hitta ersättningar till diamanter och pärlor och andra juveler. Ha en mousserande klocka eller köp knock-off designer etiketter som verkar vara verkliga. Dessa saker gör att du ser rik ut, men valde objekten noggrant så att du inte verkar för stor.

6.

Häng ut på rika ställen även om du inte har råd middag eller natt på en klubb. Splurge en natt och mingla. Inte agera desperat, eftersom rika människor brukar inte. När du väl har väntat i rätt cirklar kommer du att bli rik och framgångsrik.

Många människor vill sticka ut från mängden, blanda sig med rika människor eller kanske de vill imponera på någon med sin rikedom och makt. Du kan se ut som någon av gamla pengar om du använder dessa tekniker. Du behöver inte vara rik för att se rik ut, och du kan imponera på människor med bara några handlingar. Lär dig hur du ser rik ut, även om du är bara en $30.000 miljonär. '