Hur man uppnår Victorian Gothic Look for Summer

 

1.

* Håll dig till en specifik palett: Ta dina gotiska färgval till sommaren: svart, djupt rött, rika purpur, silver, smaragdgrön, chokladbrun, elfenben, grå, marinblå, och kungblå. Tänk inte på tackiga färger som butiker tenderar att trycka så snart termometern börjar trycka 70. Behåll reserverad i dina val och du kommer automatiskt att vara halvvägs för att skapa din sommargarderob i Goth. För att hålla dig lugn kan du fortfarande bära sommar kläder --- tanktröjor, sandaler, mini kjolar och shorts.

2.

* Tillbehör med perioddelar: Eftersom dina kläder kan du kan inte vara så utsmyckad på sommaren utan att du lider av värmen, du kan förlita sig på tillbehör för att visa din gotiska stil. Leta efter komor, korsar, halvmåner, älvor, skalle och liknande charm. Du kan också överväga tillfälliga tatueringar, Allt från unicorns till teakettles till hästvagnar till drakar. Mycket tunna handskar, varma väderhattar, parasoll och lätta halsdukar är andra moderna alternativ.

3. -up: Sommarvärme smälter av de flesta sminkar, så applicera sminken noga och välj vattentäta produkter när det är möjligt. De flesta Goths är överens om att eyeliner är den viktigaste kosmetiska produkten, med pulver som en nära sekund om du inte redan har felfri porslinskinn. Kom ihåg att skämma bort massor av solskyddsmedel för att bibehålla din blek hudfärg!

4.

* Experimentera med ovanliga kombinationer: Nu när jag har förklarat grunderna kan du vara intresserad av hur du kan ytterligare se din utseende. En av mina favorit styling tekniker innebär att ha på sig shorts över fisknät (eller liknande texturerade strumpbyxor). Du kan också laga camisoler över varandra eller placera tanken över korta skjortor. Du kanske vill para stövlar med shorts eller klänningar över jeans också.

Tips och varningar

  • Här är några exempel på kläder som du kan prova eller använd för inspiration modifiera dem enligt dagens temperatur och luftfuktighet:
  • Svart tankplatta med spets, choker, svarta shorts, ballettplattor
  • Bourgogne sundress, ljuskronaörhängen, svarta gladiatorsandaler < / li>
  • Grå tee, svart tutu, flera ringar, fotledskor
  • Mystiskt elegant är den viktorianska Goth-stilen populär bland nostalgiska typer som längtar efter svunna dagar och de som helt enkelt vill se raffinerade. Tyvärr, så vackert som de kan vara, petticoats, tung sammet och korsetter är opraktiska, för att inte tala om obekväma och till och med farliga, tillägg till sommardiskar. Om din hemstad eller stad har en ångande sommartid kan du inte gå Goth samma sätt som du gör resten av året utan överhettning. Många Goths ger upp under sommaren och antar tillfälligt en annan look. Men bara för att temperaturerna stiger , det betyder inte att du måste offra det utseende du älskar. Här är hur du modifierar dina gotiska outfits för varmare månader: