Japanska Punk frisyrer för kort hår

 

Nedskärningar

Nedskärningarna som används i japansk punk faller i asymmetriska mönster. Det är särskilt sant för korta frisyrer, som gör att de är eleganta men obehagliga.

Färg

Att lägga excentriska färger på korta frisyrer är väldigt populärt. Flickor tenderar att begå högt rosa eller lila, medan pojkarna håller sig blå, röda eller gröna.

Mohawk

Mohawk korsar många genrer, så det är inte förvånande att det förekommer i Japans punkscene. Grundformen är densamma - håret är format till en smal remsa i mitten av huvudet, och sidorna är antingen rakade eller fastspända. Men i japansk punk är längden på mittenpinnarna något långsträckt, beroende på hårets längd på toppen och stilen hos den som bär den.

Boy Cut

Pojkeklippet är en frisyr för både pojkar och tjejer som är en ta på Mohawk, med ena sidan av huvudet rakat eller klippt väldigt nära till huvudet. Håret sticker upp i spikar i mitten, och smällen swooped mot den andra sidan av huvudet.

Pixie Cut

Det här är en riktigt kort frisyr favoriserad bland tjejer som vill ha en riktigt kort skärning. Det lilla håret som lämnas upptill är gjutet i ett disheveled look, och håret på sidorna är avsmalnande. Japansk punk är en stil som blandar hardcore punk och söt. Stilen, som är populär av tonårsflickor i Japan, är en samling korta läderjackor som bärs av ganska små miniskjortor och klänningar blandade med hardcore punk-tillbehör, inklusive dubbade bälten, skallemotiv och ingenjörstövlar. Japanska punk frisyrer är lika eklektiska och excentriska. De är gjorda att sticka ut och göra ett uttalande. Korta frisyrer är populära bland både pojkar och tjejer.