Så här applicerar du Majirel Hårfärg

 

1. Blanda ett rör med 1,7 ml Majirels varm mixer med 2,6 oz. L 'Oreal Professional Majicreme volym (20 eller 30) utvecklare av ditt färgval. Låt blandningen stå i minst 20 minuter innan den appliceras.

2.

Använd latex- eller plasthandskar och använd en borste för att applicera blandningen jämnt på hårets botten strängar och sedan genom hela håret för 100 procent täckning.

3. Om du ansöker för första gången täcker du midlängden med hjälp av blandningen och slutar ca 1 tum från hårbotten. Lämna på i 15 minuter. När håret växer, använd igen under den nya tillväxten och låt den gå i hela 35 minuter för bästa färgresultat.

4.

För om applicering, använd färgen till torrt hår för 35 minuter, och tvätta sedan för bästa resultat. Använd varmt vatten för att emulgera färgen och rengör sedan noggrant.

5. För måttlig blekning lägger du några droppar varmt vatten i blandningen och applicerar sedan blandningen till hår i 15 till 20 minuter. För en mer naturlig nyans, gör ett test på några hårsträngar för att bestämma den bästa tiden för utveckling.

För att maximera blekning blandar du den skugga som behövs och blandar sedan ett 2- till 3-tums krämfärg från röret i en skugga varmare än målskärmen och applicerar på håret.

Tips och varningar

  • Använd varmt vatten, blanda försiktigt blandningen på håret. Skölj sedan den applicerade färgen och schamponet med Optimizer Post-Color Shampoo för bästa resultat.
  • Majirel Hair Color är en produkt av L 'Oreal och tillverkad av Ion'. G. Said att vara en färg med ultrakonditioner och hög motståndskraft mot sol och vatten, Majirel ger längre färgskydd för hela eller partiella färger. Det är bäst Används av proffs, eftersom tillämpningsmetoden måste följas specifikt.