Vad är en fransskärning?

 

Fakta Fringe är en typ av hårklippningsteknik som är perfekt för att skapa mjukt ansiktsramning, studsning och rörelse. Det kan läggas till päls, skikt eller hårets tips. Det kan vara till stor hjälp att ge hissen i tunt rakt hår.

Historia

Kom i stil med ett fransfullt utseende. Det var i stil under 1980-talet till 2000, och kom tillbaka 2009, säger Shorthaircuts.com, en webbplats som talar om fransstilar. Vissa fransar kan skapas för att vara fluffiga och spetsiga, eller tjocka och trubbiga. frisyr som komplimangerar ansiktet är alltid i stil.

Fördelar

Ram ditt ansikte med fransar för att komplettera dina egenskaper. Det kan accentuera ögonen, kindbenet och käftbenet. Du kan gå hård eller mjuk med vad du än ser försöker skapa.

Specifika typer

Berätta för frisyren exakt vilken typ av frans du försöker uppnå. Frön ska ske i enlighet med ansikte, så se till att din stylist tar hänsyn till detta.

Grundläggande anvisningar

Skapa en egen frans genom att klippa en rak linje över pannan med ditt knäck. Separata delar av ditt knopp med vertikala delar och skar av hårets spetsar. Denna lilla bit av skikt skapar fransar.

Varning

Försök inte fransa håret utan att ha någon erfarenhet i hårskärning. Var alltid ansvarig för saksar. Ett fransnitt är ett elegant sätt att rama ett ansikte i vilken form som helst. Dessa skär kan göras på rakt, lockigt, långt eller kort hår och ser fortfarande fantastiskt ut.