Coola sätt att vika en handledbandanna

  En enkel tillbehörsartikel, bandannor kan lägga en kant av hippie eller chic till något utseende som ett armband. Handleden bandana kan vikas på ett antal sätt, något mer komplicerat än andra. Men med en liten övning kan en armbandbandanna komplettera alla kläder, från träningspass till datumkvällar.

Slips 'n' Gå

Det enklaste av alla sätt att knyta en handledbandanna, Tie 'n' Go är bäst när du har bråttom men ändå vill se på mode. Ta bara bandanen och vrida den som om den var våt och du försökte torka ut det. När det är vridet upp i det här vriden sättet, placera det runt din handled och binda det bara ihop med en dubbelknut. Även om detta inte är det säkraste sättet att binda en armbandbandan är det det enklaste. Vridningen av tyget gör att bandanern blir tjockare runt din handled, så det här ser en bra ut om du vill att bandanerna ska stå ut i din outfit.

Wrap Around

Lite mer komplicerat, Wrap Around skapar ett mer strömlinjeformat utseende än Tie 'n' Go. Först lägg bandanaten platt på ett bord. Vik sedan över en gång för att skapa en triangel. Därefter rulla bandanerna fram tills den är ungefär en tum eller två bred beroende på vad du föredrar. Förpacka nu bandan runt handleden så många gånger du kan för en fin och snygg passform. Vid denna tidpunkt kan du antingen lämna triangeltipset synligt eller fästa det under, beroende på vilket du tycker är bäst. Efter att du har skapat en tätt passform, ta den lilla änden av bandan och ta den under vad du redan har lindat runt handleden. Återigen är det inte det säkraste, men det skapar ett snyggt utseende och behöver inte pinnar eller en mer komplicerad knut.

Kvadratknut

Förflyttning i svårighetsgrad kan Square Knot ta lite övning. Börja Square Knot på samma sätt som Wrap Around genom att lägga din bandanna i en triangel och rulla upp den till 1 eller 2 tum i bredd. Återigen, som Wrap Around, börja omsluta bandanerna runt handleden. Skillnaden den här gången är hur man skyddar bandanjen. Ta ena änden av bandanien mellan tummen och pekfingret och håll den där medan du sätter ihop resten av bandanan runt handleden på den handen. När du har det tätt runt handleden, ta de två lösa ändarna och binda en fyrkantig knut genom att binda vänstra lösa änden över den högra lösa änden. Slå sedan en annan knut genom att knyta den högra lösa änden över vänstra änden. Nu har du en säker knut som enkelt kan avlägsnas.

Nedtryckt ned

Den sista metoden för armbandbandannonsbindning innebär extra material. Du kan antingen använda en enkel säkerhetsnåla om du vill vara mer diskret eller använd en av dina favorit modenålar för att lägga till lite extra känsla. Med valfri val börjar du samma som Wrap Around och Square Knot, genom att lägga bandanerna i en triangel och sedan rulla upp den. Precis som Wrap Around, linda bandanan snyggt och snett runt handleden. När du väl har kommit till det lösa ända, säkra din nål till resten av bandan.