Frisyrer för människor med ett runt ansikte

  Om ditt ansikte är så länge det är brett, har du ett rundformat ansikte. De med ett runt ansikte har i allmänhet en mjuk käft och uttalade kinder. Kändisar med runda ansikten inkluderar Gennifer Goodwin, Drew Barrymore, Kirsten Dunst, Michelle Williams och Catherine Zeta-Jones. Medan vissa frisyrer betonar ansiktets rundhet, kommer andra frisyrer att förlänga det. Tricket är att veta vad som är smickrande och vad som inte är.

Vågor

Medan snäva Shirley-tempelkrullar kommer att lägga till utseendet på ett runt ansikte, är lösa vågor väldigt smickrande. Dra upp den övre halvan av ditt hår i ett klipp. Spraya bottenhalvan med flexibelt hållande hårspray. Om ditt hår har problem med att hålla lockar, linda 2-tums hårstycken runt ett krusjärn. Om ditt hår lätt håller lockar, linda 3-tums hårstycken runt ett järn.Avstå från att använda klippet på curlingjärnet, eftersom det här kommer att skapa lockar istället för vågor. Använd i stället fingrarna för att fästa hårsektioner runt fatet. Bara curl de nedre två tredjedelar av håret som lämnar hårets övre del rakt. Att hålla håret i kindområdet platt mot ansiktet är smidigare för ett runt ansikte.När du är färdig med bottenavsnittet, släpp klippet och upprepa processen på den övre halvan av håret. Mist hår med flexibelt håll hårspray. När vågor har svalnat rake fingrar genom håret för ett rörigt, beachy utseende.

Halv upp

Att ha på håret upp och bort från ansiktet är smickrande för dem med runda ansikten eftersom det ger intressant upp och bort från kindområdet. Tricket mot detta utseende förlänger ansiktet genom att skapa höjd på kronan.Skapa det här utseendet genom att använda ett krusjärn för att stila ditt hår i vågor. När vågorna har svalnat, springa fingrarna genom ditt hår. Kamma en tunn hårsektion vid huvudets krona rakt upp, reta och spraya med hårspray. Upprepa denna process med tre till fem hårsektioner tills du har skapat en domelike struktur med ditt hår på kronan.Dra upp den övre halvan av ditt hår och var försiktig för att behålla den volym du just skapat. Säkra med bobby stiften som matchar hårets färg eller ett klipp. Spraya överallt med hårdspray. Hårdhalssvans En snygg hästsvans är en smickrande look för dem med runda ansikten. Detta utseende håller håret bredvid ditt ansikte och kinnsområdet slät och platt. För att skapa en snygg hästsvans, kamma en dime-sized dollop av utjämning serum genom den nedre halvan av ditt hår. Dra upp den övre halvan av ditt hår och säkra med ett klipp. Ta 2-tums hårsektioner och kör genom ett rätningsjärn. Upprepa processen tills den nedre halvan av ditt hår är klar. Släpp klippet och repetera på den övre halvan av håret.Kamma håret upp i en hög hästsvans. Vik en liten del av håret runt basen av hästsvansen och säkra med en bobbystift som matchar hårets färg. Slutför utseendet genom att trycka ett färgstarkt huvudband i håret. Välj ett huvudband med djärva färger, djurtryck eller ett band prydt med silkeblommor. Detta ger uppmärksamhet upp och bort från ansiktsrundan.