Hur man använder Kalua Color Hair Care Products

 

1.

Använd en dime-till kvart-storlek dollop i Kalua gelschampot när du är i duschen. Mängden beror på hur mycket hår du har (dime-storlek för kortare hår, kvartstorlek för tjockare och längre).

2.

Massage Kalua gelschampo i hårbotten , med fokus på denna region. Dessa produkter innehåller jojobaolja, solrosolja och kokosnötsolja, så de är mycket mjuka och hydratiserade, perfekt för hårbotten.

3. Använd pamphyllan genom att massera dina händer runt det, än att sätta ner det och massera barschampongen i hårbotten och håret. Detta är mer arbete än gelschampo, eftersom du måste arbeta i baren för att få lite suds att gå. Bar shampoo kan också bli rörigt och snyggt, och den naturliga bruna färgen kan göra duschen smutsig.

4.

Skölj noggrant. Använd balsam, om så önskas. Du kan använda denna schampo dagligen.

Kalua Color Hair Care produkter är vegan, helt naturliga och organiska. De är också sulfatfria och hypoallergena. Skapat av företaget Serpentine, luktar Kalua färghåriga gelschampo och bar gott, med en blandning av choklad, vanilj och kaffetoner. Endera produkten är effektiv vid rengöring av ditt hår, men gelschampot är mindre rörigt än shampoobaren.