Hur man använder Remington Twisters Curling Iron

 

1.

Applicera mousse i hela håret. Det är bäst att börja med torrt, nyvasket hår. Gnid moussen mellan handflatorna. Använd dina fingertoppar för att borsta genom håret, jämnt fördela mousse. Börja vid dina rötter och arbeta dig ner i hårets strängar.

2.

Dela ditt hår för enklare hantering. Separera bottenskikten av din från toppen, ungefär som en halv hästsvans. Använd ett hårklipp för att hålla bottenskikten på plats. Skapa ytterligare två avsnitt med det återstående håret, se till att separera håret på din naturliga del. Lägg ett hårklipp eller två i varje sektion.

3.

Krul håret med Remington Twister Curling Iron. Det här krulljärnet är ungefär som ett konventionellt krulljärn, förutom att det har en spiralhölje som vrider sig runt krullarna för att skapa en perfekt spiralkrullning. Börja från nedre delen av ditt hår och arbeta dig upp. Ta bort klippet från bottenprofilen och samla ett hårstycke som du vill curl. När curling iron har värmt upp, kläm fast fästet på handtaget för att öppna locket, som du skulle på ett konventionellt krulljärn. håret i de två armarna och låt curling iron stänga. Skjut curling iron ned till hårets sista tum. När ditt hår är ordentligt inställt i krullet, rulla järnet upp håret efter den bifogade spiralbanan Fortsätt tills du har krullat allt håret.

4.

Applicera hårspray i hela dina curls för hela dagen. Håll hårsprayet ca 6 tum från huvudet och flytta från vänster till höger när du sprayar. För att dina krullar ska hålla sin form, krympa dina lock med en hand som du har hårspray med den andra.

Remington Twisters Curling Iron har utformats så att du enkelt kan skapa de perfekta lockarna. Det finns inget gissningsarbete. En bifogad spiralbana omsluter över det konventionella krulljärnet för att forma krullarna för dig. Detta gör det möjligt att skapa krullar snabbare och hålla dem längre.