Hur man använder sig av Makeup Kit Throwaways

 

1.

Skydda vaniljögonskugga på övre lock efter respektive grund- och ögonmakeupsprimer. Om du köpte vaniljögonskuggning tänker du bara att hitta dig själv för att nå ljusare färger varje gång du gör din smink. Var inte rätt. Det gjorde en effektiv bas för ögonmakeup för att dyka upp mer levande på Om du gillar att använda markeringstekniken på viktiga områden i ditt ansikte, fungerar vaniljögonskugga också som en subtil ersättare för din vanliga produkt. Var noga med att blanda in den för en sömlös finish.

2.

Blanda en droppe concealer med din sommarfond när vintern kommer. Istället för att slösa en flaskfundament när du märker att du har blivit blekare, tinker du bara med din nuvarande nyans. Lägg bara en liten bit av concealeren i taget, svänga den nya basen på din käft varje gång för att kontrollera efter färgnoggrannhet. För länge vet du vilken formel som skapar den exakta matchningen för din hudton. På flipsidan kan du blanda en droppe bronzer med din vinterfundament när du börjar få en solbränna på sommaren.

3.

Brudgummen och trimma ögonbrynen med hjälp av en spoolig borste. Borstspaketet kan innehålla en spooly wand och du hade ingen aning om vad du ska använda den för, eftersom dina maskaror alla kommer med liknande en spooly borste är idealisk för att inte bara släcka lustiga pannor på plats, men också för att mildra dem om du överdriven din panna färgapplikation. När det gäller att trimma scraggly brows, hjälper spoolyen dig att ge en riktlinje för hur mycket du ska ta av. Borsta pannorna uppåt eller nedåt beroende på växlingsriktningen. Alla hår som sträcker sig över den naturliga pennlinjen måste trimmas.

4.

Dra ut ditt färghjul i ett försök att förstå vad de färgade döljare är för. Om du har fått en uppsättning professionella kosmetika som gåva är chansen känd. det inkluderade creme concealers i sådana nyanser som mintgrönt, lavendel, gul och ros. Du kan ha varit boggled på varför någon skulle vilja använda en concealer som inte ser ut som huden. Men vad du verkligen har i din besittning är verktyg av handeln som inte alla makeup-avicionados känner till. Välj ett område där din hud är missfärgad eller ojämn. Studera färgen i den regionen, hitta den på färghjulet och identifiera skuggan direkt från den. Det är den nyans du behöver använda för att motverka missfärgningen. Till exempel kan överdriven ruddiness - röd på färghjulet - tonas ner genom att stippla en liten, jämn mängd mintgrön över den. Använd bara din regelbundna grund ovan och ingen behöver vara klokare.

5.

Lär dig hur du använder den vita sminkpenningen (se Resurser). Kosmetiska tillverkare gjorde det inte bara för att säga att de har varje penna nyans i färgspektret.

Tips och varningar

  • Även när du bestämmer dig aren 'T hålla en skönhetsprodukt, se till att du gör din del för att hjälpa Moder Jord genom att återvinna behållaren.
  • Varje makeup älskare eller samlare är skyldig att ha dem - föremålen i hennes kosmetiska väska att hon aldrig tänkte på hur man använder. Om du äger några av dessa själv har du kanske blivit vänta till flickvänner om de visste mer än vad du gör om specifika produkter eller verktyg. Chanserna är att den typiska skönhetsbuffén som är en professionell makeupkonstnär väljer att kasta några bra bra föremål från hennes sminkpaket, om bara för att hon aldrig hittade ett sätt att införliva dem i hennes regim. Innan du slänger mer smink i ditt senaste rengöringsförsök, ta ett ögonblick för att lära känna innehållet i ditt sminkpaket en gång till. Det kan vara något där där är värt att hålla dig.