Hur man får rakt hår med hjälp av schampo

 

1.

Skölj noga med det fuktgivande schampot, medan det är torrt. Använd ungefär hälften av en handfull av den. Börja i ändarna och arbeta upp till rötterna, och låt det sitta i håret i ungefär trettio minuter. Detta kommer att göra det möjligt för schampoens fuktgivande formel att penetrera hårsäckarna för att berika och stärka det.

2.

Skölj flera gånger för att se till att det inte finns någon tvålrester i din hår eller på hårbotten. Börja med varmt vatten för att öppna porerna i hårbotten, skölj bort föroreningarna, skölj sedan slutligen med isigt kallt vatten för att stänga porerna och sätt fukten i håret.

p> Massera den fuktgivande balsammen i hårets spetsar och arbeta upp till rötterna. Använd om ett handfullt och djupt mätt ditt hår med det. Skölj noggrant inom två minuter med kallt vatten.

4. Blanda ungefär en halv tesked fuktgivande schampo, med ungefär elva ounce kallt vatten i sprayflaskan. Skaka det för att blanda det ordentligt.

5.

Använd paddellborsten och avlägsna ditt våta hår medan du torkar det i lägsta inställningen. När ditt hår är nästan torrt, spritz schampo och vattenlösningen över hela ditt huvud och borsta genom.

6.

Torka inte håret helt, lämna schampo och vattenlösning på för att torka och håll ditt hår rakt och på plats.

Tips och varningar

  • Lägg till lite balsam för lösningen fjärdedel av en tesked) för att ge näring till ditt hår efter torkning.
  • Lägg inte till mycket shampoo, eller det kommer att lämna en film på ditt hår. Inte mer än hälften av en tesked räcker.
  • Om du har krusigt hår som behöver tömmas, eller om du har härliga lockiga lock, men längtar efter en tillfällig förändring som inte skadar ditt hår, så kan du använda rätt schampo med några enkla tips att följa hjälp. Genom att använda ett schampo för att räta är ditt hår ett mycket säkrare alternativ till att använda plana strykjärn som bara skadar håret, vilket gör att det torkas ut och krusigt. Det är inte bara fuktgivande schampo som håller ditt hår hanterbart, det håller det glänsande och starkt.