Hur man förhindrar ett skryt från att bilda sig på din ögonskugga

 

1.

Köp en flaska Urban Decay Primer Potion. Detta kan köpas online på UrbanDecay.com eller Sephora.com.

2.

Se till att dina händer är rena och öppna flaskan. Applicera en glop på ögonlocket med staven. Hemligheten med att applicera denna produkt är att blanda det på ögonlocket med fingertoppen, inte applikatorn. Använd din fingertopp för att jämnt släta produkten över locket och tills du nästan når pannbenet. använd en liten extra produkt om det behövs.

3.

Upprepa på det andra ögat.

4.

Nu kanske du vill att applicera lite för att under dina ögon. Detta steg är valfritt, du behöver bara göra detta om du kommer att applicera eyeliner eller ögonskugga under dina ögon. För detta steg ta handtaget och applicera en extremt liten mängd på din hand. Dra ditt finger under ögat. Använd inte för mycket det kommer att se crusty om du gör det.

5.

Låt torka! Det tar cirka 4 minuter för produkten att torka helt. Titta på dina ögon då och då som det torkar för att se till att det torkar jämnt. Det kan faktiskt öka som det torkar ibland, det börjar det hända att försiktigt blandas i.

6.

Applicera ögonskugga och eyeliner med en borste som du normalt skulle. Eftersom Urban Decay Primer Potion fungerar så bra, har jag funnit att jag kan använda någon ögonskugga, oavsett hur billig det är, och det kommer inte att falla. Det finns andra ögonskuggsprimrar där ute men jag har inte provat dem som Urban Decay s verk så bra att jag inte behövde försöka andra. Sluta utseendet med mascara.

Tips och varningar

  • Använd inte primern nära hörnen av dina ögon. Om du applicerar produkten för nära och dina ögon rinner under dagen kommer dina ögon att se lite crusty ut.
  • Har du bara gett upp på att ha på ögonskugga? Har du fet hud som jag och får det fruktade vecket bara ett par timmar efter noggrann applicering? Jag brukade köpa olika 'långvariga' ögonskuggor hoppas att de lever upp till hype och jag blev alltid besviken. Sedan upptäckte jag en fantastisk produkt som verkligen fungerar, den heter Primer Potion och det är Urban Decay.