Hur man klär sig som en Camden Town Teen

 

1.

Ha mycket svart. Camden-looken är ofta mycket gotisk, med tonvikt på svart eyeliner och extremt blek, spöklik vit hud. Gothic-stil klänningar, korsetter, och viktoriansk stil outfits är alla populära också. Huvudbetoning är att outfiten måste vara svart. Det är det första kravet på riktig gotisk klädsel.

2.

Använd enorma plattformskor. Camden-tonåringar av båda könen (man och kvinna) är ofta sportiga extremt höga plattformskor och klackar, vanligtvis tillverkad av det gotiska märket Demonia eller Swear. Ju högre hälen desto bättre. Dessa plattformar är så höga, de kommer sannolikt att kräva mycket träning i dem, såvida inte du självklart kommer att falla fast på marken.

3.

Köp PunkyFish-kläder. PunkyFish är en hip, ungdom-orienterad street style klädmärke väldigt populär i Storbritannien. Camden s high street har en PunkyFish butik. PunkyFish är fokuserad på casual, teen-orienterad utrustning, och är full av ljusa färger (ofta pinks och röda) och tätt passande klänningar, strån, sweatshirts och jackor. Det finns ingen annan väg att vara en coolare Camden tonåring än att handla på PunkyFish.

Klänning vintage. Vintage och Oxfam (sparsamhet) kläder är allt raseri i Camden. Med många vintageaffärer på Camden ' s huvudgata, kommer du aldrig att vara brist på de hippaste vintage tråden från 50-talet, 60-talet, 70-talet och 80-talet. För att vara mod, högteknologiska 1980-talet eller 1950-talet bebop, kommer du Aldrig vara förlorad för de coolaste sätten att hitta snygga kläder från det förflutna. Camden Town är full av vintageklädda höftungar som går ner på gatorna i förpackningar.

5.

Handla på utomhusmarknaderna. Camden är full av utomhusmarknader med hip, trendiga kläder till låga priser. Du kan hitta de coolaste kläderna och senaste trenderna i Camden till lägre priser än nästan någon annanstans i London. Och ännu bättre, du kommer alltid att vara före resten när det gäller stil och sass.

Tips och varningar

  • Allting går i Camden. experimentell, vara vågad och vara dig själv! Var inte rädd för att vara unik; det är det sanna sättet att passa in i den snygga scenen i Camden.
  • Camden Town, i norra London, är en av Londons mest fashionabla stadsdelar för tonåringar (om inte den mest fashionabla av dem alla). Full av hipsters, goths, mods, emo kids och absolut alla stilar under solen är detta platsen att gå om du vill vara före matchen med alla trendsetting teens.