Hur man kontrollerar frizzy hår

 

1.

Använd en hemlagad hårmask eftersom den innehåller alla naturliga produkter. här är något enkelt:
1 ägg
1 del mayo
1 del olivolja
blanda ingredienser. gäller för hår. Wrap hår i handduk eller duschlock. lämna i 30 minuter. Skölj. schampo. Skölj alltid i kallt vatten efter sköljning. Detta kommer också att göra det glänsande.

2.

Blås torr metodiskt. använd en stor rund borste. dela in i sektioner. torka i en nedåtgående position. detta kommer att hjälpa till med jämnhet och frizziness. lufttorkning är alltid det bästa alternativet.

3.

extra fukt är ett måste. När du väljer schampo och balsam, välj produkter som listar ut, fuktar och hydrerar. Dessa innehåller mjukgörare för att mjuka och ha större kontroll.

4.

utjämning av serum och frizzserum är bra för att utjämna håret. hårkrem är krämiga och hjälper till att styra håret tillsammans med frizz relief. används på vått eller torrt hår.

har du bara häftigt, okontrollerbart hår? Det är torrt, krusigt, sprött och bara svårt att hantera och ta hand om. Det finns naturligtvis många produkter där ute för att du ska använda. Här är några tips för att tämja och hantera din frissigt hår.