Hur man lägger till volym till riktigt platt hår

 

1.

Tvätta rätt väg. Du kommer att vilja tvätta håret med ett volumiserande schampo för att pröva ditt hår för fullhet.

2.

Villkor. Volumizing riktigt platt hår kan vara en utmaning, så var försiktig så att du inte väger ner det med balsam. Du kommer bara vill bestrappa den nedre halvan av håret med volymiserande balsam.

3.

Handduk torka håret och applicera mousse på rötterna och översta hälften av ditt hår.

/p>

4.

Du torkar håret tills det är nästan torrt. Du vill sedan placera velcro rullar runt din krona. Dessa brukar vara i sig själva, men ibland kan du behöva säkra dem med en bobby pin.

5.

Torka håret på låg värme för att ställa in rullarna. När ditt hår är torrt, torka det igen med kall luft för att försegla nagelbandet och tätningen i din inställning.

Om du räker ut håret gör du botten lämnar toppen i rullar. Ju längre håret är på botten, desto mer fullt ser det ut.

7.

Ta ner dina rullar och försiktigt tillbaka kammen (reta) undersidan av din hår. Spraya lätt med hårspray och torka underdelen med låg värme. Repetera på alla rullade sektioner.

8.

Lätt kamma eller borsta genom det översta lagret av hår för att jämna ut volymen. Du vill inte ha ditt hår att se knäckt ut.

9.

Om du fortfarande inte är nöjd med den mängd volymen du har kan du köpa hårförlängningar på en skönhetsförsörjning Lagra. Det här alternativet kommer aldrig att misslyckas, eftersom du faktiskt lägger till mer hår i mixen. Applicera hårförlängningar medan toppskiktet är i rullar. Detta kommer att försäkra dig om att du kommer att ha tillräckligt med volym överst för att dölja tilläggen.

Tips och varningar

  • Torka bara håret under din hår . Att reta hela huvudet kommer att vara lika med massor av frizz.
  • För att förvandla din lägenhet, mousy hår till stort, hoppande hår, behöver du bara några verktyg. Att lägga volymen till ditt hår är förvånansvärt enkelt om du vet rätt steg.