Hur man målar en snabb fransk pedikyr

 

1.

Ge dig en avslappnande fotbehandling innan du applicerar den franska pedicurefärgen. Glöm inte att blötlägga fötterna, trimma dina tånaglar, buffra bort död hud och applicera en fuktgivande lotion innan du applicerar polishen.

2.

Förbered tårna för poler Använd tåskiljare om du har dem, om du inte kan använda halva bomullsbollet mellan tårna. Se bara till att bomullen inte kommer i kontakt med polska.

3.

Ta bort en vitfärgfärgpenn. Det här är en permanent akrylfärg och kan köpas i båtavsnittet på Wal-Mart, för ungefär $2,00. Köp bra tips eller medium beroende på hur stor du vill ha tips på din franska pedikyr.

Den man som gör mina naglar hällde samma, vita, flaskafärgade färg från Wal-mart till sin airbrush maskin, så jag gav detta ett försök på mina tår. samma, förutom det är en penna.

Skaka pennan och tryck på en bit papper tills färgen börjar komma ut.

4.

Måla över toppen av tårna, följ i form av tånaglarna. De flesta tår har den regnbågeformade bågen. När du har färg på, låt den torka i flera minuter och upprepa processen. Låt tipsen torka.

5.

Måla en klar päls. När dina franska pedicure tips är helt torra, måla en klar päls på toppen. Om du vill ha din smärta, använd en annan klar kappa.

Tips och varningar

  • Om du gör ett misstag med pennan, använd polsk remover
  • För en tjock vit linje, använd en mellantipsfärgpenn.
  • För en tunn vit linje, använd en fin penna på din franska pedikyr.
  • En fransk pedikyr gör tårna professionellt preparerade och polerade. Snyggt, men det finns inget behov av den professionella delen.

    När du väl vet hur lätt det kan vara att göra själv, kommer du aldrig att betala för ett färgarbete på tårna igen. Lär dig hur du kan få en snabb och professionell pedikyr allt själv.