Hur man plockar ut bekväma kvinnors kvällskor

 

Hur man tar ut bekväma kvinnors kvällskor

1.

Om du vet att du kommer att ha på dig skorna i flera timmar, undviker du att få skor som har en stor mängd band på dem som löper över skoporna. Det verkar alltid vara ett eller två band som orsakar skär eller blåsor på fötterna inom några timmar efter att ha på sig dem. Även om du lägger ett bandage under, chanserna är att bandaget skulle gänga.

2.

Kontrollera materialet som skorna är gjorda av för att bestämma hur bekväm det skulle vara för dig. Om skorens kanter eller remmarna på skor är gjorda av ett grovt material, risken är att dina fötter inte kommer att trivas i dem alls. De kan också orsaka blåsor eller skär på fötterna, särskilt i hälen. Kör fingret längs alla kanter på remmarna och skorarnas kanter för att se hur det känns med fingrarna.

3.

Om du har på dig skor som har en spetsig framspets, se till att se hur mycket utrymme dina tår måste flytta på insidan. Om tårna är hemskt sammanfogade hela kvällen, kommer du att ha svårt att gå och det kommer att orsaka smärta. Tårskonan är platt, inte korsad över varandra eller fastnat i skos främre spets.

4.

Se till att du är bekväm med kvällens skor som du vill köpa. I stället för att gå för en liten, tunn högklack om du letar efter lite extra höjd, väljer du en tjockare högklack eller till och med kvällskor som har kilhjälkar. Om höjden inte spelar någon roll, kan kvällskor som har en kattungehälla vara för dig.

5.

Prova på skor innan du köper dem. Se till att du gick ett tag innan du provade dem. Fötterna kan svälla lite efter att ha gått ett tag, så du är bättre att prova på dem medan fötterna är i samma skick som de kommer att vara i när du bär dem för kvällen. Testa inte bara på dem medan du sitter, gå runt affären lite i dem för att se hur bekväm de är och hur bra dina fötter anpassar sig till dem.

6.

Tveka inte att fråga om hjälp från försäljningsassistenten om storlekar. Vissa skorstorlekar verkar springa lite mindre eller lite större än storleken du brukade köpa, så om du har några frågor, är det bättre att fråga försäljningsassistenten innan du köper skor. Det kan till och med spara dig mycket besvär.

När kvinnor tänker på att köpa kvällsskor, klarar inte den enda ideen som att ha på sig ett par sneakers. För de nätterna när du måste klä dig lite och ha på dig mer klädda kvällskor, vill du se till att de ser vackert ut, men det är också bekvämt. Du vill inte komma hem efter en bra natt med blåsor och skär över dina fötter följt av smärtsam ömhet. Här är några tips för att plocka ut bekväma kvinnors kvällskor.