Hur man skapar egna kläder för Fashion Doll Makeover Games

 

Hur man skapar kläder för virtuella modeduks makeover-spel

1.

Logga in online på ditt modeduks makeover spel.

Design kläderna för din mode makeover docka. Du kan kopiera mönster från att sy mönstret böcker eller modetidningar för stilar. Du kan få idéer från bildskärmsprodukterna på populära klädbutiker och varuhus.

3.

Använd online- eller datorprogram och verktyg. Du kan börja utforma med hjälp av Windows Paint eller någon ritningssoftware som Adobe Photoshop. Överför sedan mallen online till dukens makeover-spelverktyg. Du kan använda saxikonen för att klippa ut designen och dra den till en mapp där du kan behålla den för framtida bruk.

4.

Prova designen på din virtuella docka. Detta kan göras genom att dra mönstret över till den virtuella dockans kropp.

5.

Skapa den färdiga produkten med hjälp av onlineverktyget och avsluta sedan genom att lägga till utsmyckningar som pinnar, snören och pärlor.

Hur man skapar kläder för riktiga dockor för modeduk makeover spel

1.

Mäta dockan för klänningens storlek. Mäta nacke, axel, arm, armhålan, handleden, benen, höfterna, midjan och bröstet. Överför mätningen till en bit papper.

2.

Spåra din docka till papp. Skär docka mönstret gjorda av kartong, det här blir din papper docka. Detta steg kan eliminera ett behov av en noggrann mätning. När du utformar nya kläder till din docka, kan du använda den här pappersduken för att spåra en klänning, kjol, blus eller byxor runt med mönsterpapper. Se till att du lägger till tillräckligt med utrymme på ungefär 1/4 av en tum som ersättning för sömnad.

3.

Skär mönstret på de kläder du vill göra.

4.

Spåra det här mönstret på valet av tyg. Du kan använda gamla skjortor, gamla blusar eller någon skrotduk som du hittar i ditt hem eller någon tygaffär. Tygaffärer kan ibland sälja dig en massa överst på tyg som de inte längre kan använda till ett mycket billigt pris. Spåra en för baksidan och en på framsidan.

5.

Sy bitarna ihop då. Lämna öppningen för knapparna eller dragkedjan.

6.

Lägg till utsmyckningar. Lägg till tappar, snören, pärlor eller dekorativa föremål som du finner lämpliga.

7.

Testa kläderna på din modeskugga.

Fashion Doll Makeover spel är ett bra spel för tjejer. Att skapa egna kläder för dockans makeover kan vara en rolig och kreativ hobby eller förfluten tid. Med program som finns tillgängliga på din dator och på internet och tillgängliga klädselar av kläder hemma kan du göra dina dockor modekläder på nolltid. I den här artikeln kommer vi att ge tips om hur du skapar yoru egna kläder för ett modeduks makeover spel för virtuella eller riktiga dockor.