Hur man spottar en knockoff handväska

 

Så här får du en Knockoff handväska

1.

Tänk på källan. Att köpa nästan allt på nätet kan vara riskabelt, och särskilt allt som är ett varumärke med varumärke. Undvik att köpa på gatan. Om du ser någon på en byte eller streetmässan som säljer Louis Vuitton väskor, kan du nästan Var säker på att de är falska.

2.

Leta efter originaletiketter och förpackningar. De flesta förfalskade väskor kommer inte med förpackningar, och om de har taggar är de billiga och av dålig kvalitet.

3.

Inte beroende av priset! Vissa knockoffs säljs för hundratals dollar. När allt kommer ifrågasätta att en dyr produkt skulle vara en falsk? Inte beroende av kvittot. Många kunniga konstnärer skapar varuhuskvitton på sina datorer och skickar dem bort som den riktiga.

4.

Lär känna den verkliga Gå till ett varuhus och tryck på de riktiga Gucci-väskorna. Äkta designpåsar känns väldigt, har mycket högkvalitativa sömmar och lyxiga foder.

5.

Undvik bra erbjudanden! känner regeln: Om det är för bra att vara sant, gå inte dit!

Tips och varningar

  • Dina bästa satsning på scoring en affär på det äkta objektet är att besöka designers outletbutik.
  • Kvinnor älskar mode, och speciellt lyxiga handväskor. Vem vill inte göra en bra affär på en Gucci eller Chanel väska? Det är dock viktigt att undvika att köpa knockoff handväskor. Det är inte bara helt enkelt olagligt, men det finns barn som arbetar i hemska förhållanden utomlands för att göra dessa imposter väskor. Den här artikeln kommer att berätta hur du kan upptäcka och undvika en knockoff handväska.