Hur säger jag till en falsk Longchamp?

 

1.

Känn din prispunkt. Longchamp väskor kostar normalt $900 och uppåt. Om en säljare pris på en Longchamp väska verkar för bra för att vara sant, är det förmodligen.

2.

Lär dig mer om den speciella stilen i Longchamp väskan där du är En autentisk Les Pliage handväska kommer att ha en matt finish och materialet kommer att vara väldigt lätt och skarpt. En falsk Les Pliage handväska kommer att bli blank och materialet blir tjockare i känsla och utseende. handtag som kommer att känna sig mjuka och smidiga, inte grova och styva.

3.

Titta på serienumret på den vita märken inuti väskan och se till att den matchar serienummer på plastpåsen som täcker alla nya Longchamp-väskor. Dessutom ska etiketten läsa 'AA' (Made in France), 'AE' (Made in China) eller 'AB' (Made in Tunisia).

4.

Se Longchamp-logotypen. Longchamp-namnet och bilden av hopphästen ska placeras jämnt och bokstäverna ska vara skarpa och rena. Om bokstäverna är suddiga eller unev en, eller om hästlogotypen är utanför, är väskan troligen en falsk.

5.

Var försiktig när du köper Longchamp väskor online. Begär bilder av den faktiska väskan till salu, inklusive detaljerade, närbildsfotografier. Fråga om eventuella skador eller brister och se till att säljaren har återbetalning eller tillfredsställande garanti innan du köper. Kontrollera säljarens rykte med tidigare köpare och följ alltid dina instinkter. Om något inte verkar vara rätt med noteringen, gå vidare till en annan säljare.

En man som heter Jean Cassegrain började springa sin fars tobaksaffär i Paris, kallad Au Sultan under andra världskriget. Han började göra läderväskor för cigaretter, uppfann det första läderbundna röret och expanderade sin verksamhet 1948 för att inkludera tillbehör . Cassegrain valde bilden av en hästhoppning och ett stämpel av ordet 'Longchamp' för att placera på hans företags produkter, som en nod till den parisiska Longchamp-tävlingsbanan. Longchamp fortsätter att göra high-end tillbehör och handväskor och det finns några tekniker för att identifiera en autentisk Longchamp.