Om Zenmed Acne Treatment

 

Funktion

Det grundläggande Zenmed akne systemet består av ett 3-stegs program för att behandla och eliminera existerande akne samtidigt som det förebygger att nya sår uppstår, enligt AcneTreatment-Reviews. Förutom deras aktuella behandling av akne med rengöringsmedel och behandlingsgel använder Zenmed också ett oralt örttillägg som marknadsförs för att ge stöd för en klar hud internt och externt genom att kombinera indiska och kinesiska örter, som mjölktistel, burdock och maskros trodde att främja friska organ och hud.

Effekter

AcneTreatment-recensioner konstaterar att häxhaseln och kamomill i Zenmed-rengöringsmedlet och salicylsyran i produktlinjens aknebehandlingsgel visar alla kliniska bevis för att det är effektivt att rengöra huden och stimulerande cellbyte som är giltiga behandlingar för akne. Men Mayo Clinic-experter listar svavel, bensoylperoxid, salicylsyra och alfa hydroxisyror som de mest populära och effektiva aktiva ingredienserna för behandling av akne. Zenmed använder endast salicylsyra.

Förebyggande / Lösning

Acne orsakas eller förvärras av många faktorer, enligt Mayo Clinic-experter. Oavsett vilken akne du väljer för behandling, uppmuntrar de att välja oljfria hår och ansiktsprodukter för att förhindra täppning av porer, med hårdare akneprodukter sparsamt för att minska rodnad och torkning, inte klämma på fläckar och hålla händer och andra saker från att röra ansiktet därmed överför bakterier eller oljor. Resultaten från vilken produkt som helst ska ske inom 2 månader, så kontakta din dermatolog om ditt problem fortsätter.

Överväganden

Eftersom USFDA inte reglerar kosttillskott eller kosmetika enligt samma strikta regler som livsmedel och drogprodukter, Krav på säkerhet och effekt på kosmetika och kosttillskott faller på tillverkaren. Även om FDA förbjuder tillverkare medvetet, falskt märkning och marknadsföring produkter, system som Zenmed som innehåller icke receptbelagda produkter genomgår inte strikt klinisk testning innan tillverkningen kan marknadsföra dem. FDA blir vanligtvis bara involverad om negativa produktkrav lämnas in.

Expert Insight

Experter på Mayo Clinic visar att det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan så att konsumenterna behöver ha en uppfattning om vilken typ av akne de har och graden av svårighetsgrad innan de väljer en behandlingslinje. Ibland föreslår de att man försöker hitta två olika produkter som inte är diskreta, som använder två olika aktiva akneingredienser för att rikta sig till mer än en typ av hudproblem. Så att använda Zenmed i samband med en annan produkt kan ge mer önskade resultat. Den officiella Zenmed-webbplatsen marknadsför specifikt en rad aknehudsbehandlingsprodukter tillsammans med sina separata produkter för rosacea, ärr, hemorrojder, stretchmarks, kalla sår, dermatit och allmän hudvård. Sidan stoltserar med att deras produkter är naturliga, 100 procent garanterade pengar, läkemedelstillverkade formler som endast innehåller receptbelagda aktiva ingredienser, även om en doktors recept inte behövs. Förutom andra akne-linjer har Zenmed också alternativ akne produkter för känslig hud.