Så handlar du för baddräkter med dubbla storlekar

 

1.

Köp dina baddräkter från Fashion Bug. I år har Fashion Bug blivit sedd som en av de bästa butikerna för plusstora kvinnor och varje år har de ett stort urval av plus storlek baddräkter. Du kan också anmäla dig till sin butik eller online för att gå med i deras adresslista. Varje månad får du rabatter i posten och informationen om kommande försäljning.

2.

Titta på Avenue för att hitta plusstorlek baddräkter. Avenue är huvudkonkurrensen för Fashion Bug och har några mer exklusiva klädalternativ. Många av deras baddräkter har magekontrollpaneler för att göra din mage ser mindre och tunnare ut, vilket är ett utmärkt val om du är orolig för hur magen ser ut.

p> Handla online på Baddräkter Just For Us, vilket Glamourtidning heter det bästa stället att köpa plus storlek baddräkter. De har baddräkter i storlek 14W till 32W och låter dig söka på olika sätt. Du kan titta på alla baddräkter eller avgränsa ditt val efter storlek, stil eller till och med mängden bitar.

4.

Besök Just My Size-hemsidan för badstorlekar i plus storlek , speciellt om du älskar passformen och känslan av deras intima kläder. Om du någonsin har bäst på en bras, kommer du att finna att du behöver samma exakta storlek i baddräkten. Du kommer också att älska hur rimligt priserna deras kostymer är, särskilt i jämförelse med några av de andra tillverkarna.

5.

Bläddra bland baddräkterna som finns tillgängliga från Alltid för mig. Denna webbplats skapades av kvinnor som visste hur svårt det var att hitta vissa typer av kläder i plus storlekar. De tror att alla kurviga kvinnor ska flauta vad de har och deras baddräkter reflekterar detta. Förutom de många kostymerna som de har, erbjuder de också några val som är perfekta för plus storlek teens.

Tips och varningar

  • Om du hittar en baddräkt som du älskar, överväga att köpa flera versioner av det eller köpa samma i olika färger. När ett band bryts eller du av misstag lämnar det bakom på hotellet, vann du inte att spåra på en annan perfekt baddräkt.
  • Köp alltid baddräkter från återförsäljare som har en retur eller återbetalning politik, speciellt om du köper online. Storleksanpassningen skiljer sig drastiskt från baddräkt till baddräkt och om den inte passar, vill du ha möjlighet att returnera den.
  • Shopping för baddräkter är en mardröm för miljontals kvinnor. De tycker att de är för små på toppen eller för stora på botten och fruktar de första tecknen på varmt väder. När du är en plusstorlek som söker en baddräkt förstoras dessa känslor. Du kanske inte hatar din kropp, men du känner fortfarande lite tveksam om att visa den för världen. Med det stora antalet baddräktstillverkare där ute, borde det inte vara ett problem. Det finns många ställen där du kan handla för badkläder i plus storlek.