Så här applicerar du ögonskugga för en vacker dagtidssökning

 

1.

Krulla dina ögonfransar (det här är naturligtvis valfritt)

2.

För ett mer dramatiskt utseende, använd den ljusaste nyansen av ögonskugga från piskar upp till pannor. Om detta är för dramatiskt för dig, hoppa över det här steget.

3.

Applicera 2: a ljusaste nyans över hela locket (från lash till crease)

4.

Applicera den mörka skuggan på hela ytterhålet av ögonlocket, från mitten av locket.

5.

Applicera en liten plats med den ljusaste nyansen i mitt i ögonlocket (detta lägger till dimension)

6.

Applicera eyeliner på övre locket så nära lashen som möjligt. Bottenlocket är valfritt (ibland hoppar jag över mitt bottenlock under dagen).

7.

Om du vill bli lite mer dramatisk och du stryker ditt nedre lock, använd 2: a lättaste nyans på bottenlinjen från innerhörnet till mitten och den tredje skuggan från mitten av det nedre locket till det yttre hörnet. Håll det så nära linjen som möjligt, eller så kommer du att se ut som en tvättbjörn! :) (detta steg är givetvis valfritt)

8.

Applicera mascara (om du hoppar över foder ditt nedre lock, hoppa över mascaraen i bottenfransarna också)

9.

Gå ut och visa världen hur vacker du är! :)

Tips och varningar

  • Personligen föredrar jag att använda ögonskugga med mina fingertoppar. jag använder bara mitt ringfinger, eftersom det är det svagaste fingeret och inte orsakar rynkor lika mycket som de starkare fingrarna!
  • När jag applicerar ögonskugga upp till ögonbrynen ser jag till att jag använder en MYCKET ljus och neutral nyans, till exempel rosa, grädde, vit eller guld
  • Jag älskar att sätta på smink, speciellt ögonmakeup. Jag tror att jag har några fina tekniker som jag gillar att dela med människor som vill se sitt bästa ut. Den här artikeln kommer att lära dig hur man gör din ögonmakeup för en vacker dagstidning på ett sätt som är roligt och enkelt!