Så här hittar du rätt blush färg

 

1.

Arbeta med din färgning. Människor med ljust hår tenderar att se bättre ut med en lite ruddigare färg. Men undvik färgar med för mycket brun på övre och mitten av dina kindben. Brun nyanser på kindbenen skapar skuggning. Detta är motsatsen till vad du vill att rodnaden ska göra. Du vill att din rodnad ska lyfta fram och ta ut dina kindben.

2.

Prova grunderna. Pinks, persikor, ros och bär är alla bra basfärger och de kommer i olika toner, från ljus till djup. Spela med de färger du gillar från dessa kategorier. Det är okej att blanda och matcha rodiga färger. Det handlar om att hitta rätt färg för dig, och inte alla finner sin perfekta färg förberedda.

3.

Opt för en grädde rodna om din hud är torr eller starkt fodrad. Pulver kan lösa sig i fina linjer. För oljig hud, håll fast med pulverblösten.

4.

Försök att inte använda din bronzer som rodnad. Bronzers tenderar att ha en brun bas. Om du använder en bronzer, applicera den över ansiktet innan du applicerar din rodnad. Lägg sedan till din rodna färg i kinderna för en mer naturlig finish.

5.

Använd två färger om du vill ha en skuggningseffekt. För mer definition på dina kindben, applicera en något mörkare nyans av samma färgbas under dina kindben, i dina kinder i hålen. Använd en lätt hand och var säker på att blanda uppåt i en ljusmatchande nyans som appliceras på dina kindben.

6. Välj en nyans som komplimangerar din läppstift. Detta hjälper till att hålla din look mer enhetlig och naturlig. Om du 'har på sig mycket lätt läppstift med klar glans, prova en kind fläck istället för traditionell rodnad. Kinnfläcken ger en naturlig hälsosam glöd.

Tips och varningar

  • För en perfekt finish, damm på ett rent pulver.
  • Det finns inga svåra och snabba regler för att välja rätt färgblush, bara riktlinjer. Många kvinnor är osäkra på vilken färg att välja efter hudton. Med några enkla tips och övning hittar du rätt rodnad för dig.